Billund Kommune

Deltag i Lærlinge- og Jobmessen den 26. september 2024 i MAGION

Del

Er din virksomhed klar til at møde morgendagens arbejdskraft? Så sæt kryds i kalenderen den 26. september 2024 og vær klar til at deltage i Billund Kommunes Lærlinge- og Jobmesse i MAGION fra kl. 10.00 til 14.00.

Lærlinge-og jobmessen er en fantastisk mulighed for vise, hvad din virksomhed har at tilbyde og for at møde fremtidens medarbejdere face-to-face. Foto: Billund Kommune
Lærlinge-og jobmessen er en fantastisk mulighed for vise, hvad din virksomhed har at tilbyde og for at møde fremtidens medarbejdere face-to-face. Foto: Billund Kommune Billund Kommune

Det er ikke bare en messe. Det er en fantastisk mulighed for at vise, hvad din virksomhed har at tilbyde og for at møde fremtidens medarbejdere face-to-face. Uanset om I søger lærlinge, nye medarbejdere og ønsker at præsentere jeres virksomhed i den sammenhæng, så er det her, det sker.

Robert Terkelsen, Udvalgsformand for Unge, Uddannelses- og Beskæftigelsesudvalget i Billund Kommune udtaler:

”Sidste år var messen en kæmpe succes, og vi forventer endnu større deltagelse i år, da behovet for specialiseret og motiveret arbejdskraft kun vokser. Mød jeres kommende medarbejder, der ønsker at starte på en uddannelse eller i et job”.

Tilmeld din virksomhed og reserver en stand

På messen kan du/I være med til at give mulighed for inspiration og måske også et job til unge på udkig efter en uddannelsesvej, forældre der ønsker den bedste fremtid for deres børn, vores ledige borgere, og selvfølgelig jer som virksomheder i søgen efter medarbejdere, der er klar til nye udfordringer.

Vi ser frem til at give jer muligheden for at matche med fremtidens medarbejdere.

Yderligere information

Tilmeld dig og læs mere om Lærlinge- og Jobmesse 2024.

Kontakt:

  • Arbejdsmarkedschef Klaus H. Nielsen tlf.: 23345716 
  • Formand for Unge-, Uddannelses- og Beskæftigelsesudvalget Robert Terkelsen tlf.: 23306054

Kontakter

Billeder

Lærlinge-og jobmessen er en fantastisk mulighed for vise, hvad din virksomhed har at tilbyde og for at møde fremtidens medarbejdere face-to-face. Foto: Billund Kommune
Lærlinge-og jobmessen er en fantastisk mulighed for vise, hvad din virksomhed har at tilbyde og for at møde fremtidens medarbejdere face-to-face. Foto: Billund Kommune
Download

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Frivillige kræfter skaber uforglemmelige oplevelser for børn fra hele landet16.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Skole OL-finalen nærmer sig med hastige skridt, og der er ingen DIF Skole OL uden de frivillige. Over 450 frivillige fra Billund Kommune er klar til yde en kæmpe indsats - nogle for første gang, mens andre har været med i flere år. To af dem er Elsebeth Bloch, der er med som frivillig for tredje gang, og Cecillie Jutta, der er med som frivillig for første gang. De glæder sig til at gøre en forskel til dette års Skole OL-finale.

SAGRO samt Billund og Vejen Kommuner samarbejder om stort græsningsprojekt3.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I området omkring Holme Å er en række planter og insekter fra Den Danske Rødliste i fare for at forsvinde. SAGRO, Billund og Vejen Kommuner har derfor sammen med de lokale lodsejere igangsat et afgræsningsprojekt, som skal holde ådalen lysåben for at sikre den bedst mulige biodiversitet. Målet er, at i alt 190 hektar naturarealer bliver omdannet til et mekka for biodiversitet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye