Molslinjen A/S

Økonomi-komet jagter kendskab til søs

Del

Den hastigt voksende økonomikonsulent-virksomhed, Keepers, står til søs efter bedre kendskab. Keepers er derfor gået ombord hos Molslinjen, hvor firmaet fremover vil lægge navn til færgernes lounge for business-rejsende.

Sådan ser en business-lounge ud, efter Keepers har sat sit præg på den. I fremtiden vil de rejsende opleve, hvordan Keepers vil gøre deres tur endnu bedre.
Sådan ser en business-lounge ud, efter Keepers har sat sit præg på den. I fremtiden vil de rejsende opleve, hvordan Keepers vil gøre deres tur endnu bedre.

Keepers Business-lounge. Det navn vil fremover møde de færgegæster, som rejser business på Molslinjens hurtigfærger på Kattegat. Det hastigt voksende Keepers, som tilbyder CFO-services i form af outsourcing af økonomifunktionen, interim økonomikonsulenter på alle niveauer, assistance til økonomistyring & ESG samt lønydelser til alle størrelser af virksomheder, ønsker at blive kendt i en bredere kreds i erhvervslivet, og dermed ”komme op i markedet”.

”Vi er et relativt ukendt brand, så med dette takeover håber vi at skabe noget synlighed på en lidt utraditionel måde og på den måde komme i kontakt med interessante forretningsfolk i Danmark”, siger indehaver og partner hos Keepers, Katja Feldstein.

I Keepers har Molslinjen fundet den rigtige virksomhed at samarbejde med om co-branding af den lounge, som hvert år fragter cirka 300.000 færgegæster på tværs af landet:

”Keepers har det glimt i øjet, som vi også gerne vil have. Vores færger er kommercielle – men de er også kritisk infrastruktur i Danmark, så vi vil være kræsne, når det gælder partnere ude på skibene, fortæller Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

I første omgang vil Keepers-navnet være synligt til stede som folie på loungens vægge – og på den etiket, som sidder på de ellers så velkendte Kombardo-vand, som udleveres i loungen. Men fremtidige business-kunder vil mærke mere til, hvorfor Keepers har taget ophold på færgerne.

”Vi vil gerne være med til at udvikle business-oplevelsen på færgerne, så vi tænker i at lave særlige events sammen med Molslinjen i fremtiden for at skabe den rigtige atmosfære i loungen, siger Andreas Borris, stifter og administrerende direktør hos Keepers.

Molslinjens gæster skal ikke frygte, at alle mulige virksomheder kan købe sig til plads på færgen. Enkelte vil kunne få plads på f.eks. gangarealer:

”Vores færger er på den måde også et medie, hvor der for de rigtige kan være mulighed for at ramme 3,5 millioner årlige rejsende ret præcist, siger Jesper Skovgaard.

I løbet af maj 2024 vil business-loungerne på alle tre færger på Kattegat have taget navneforandring til Keepers Business-lounge.

Kontakter

Andreas Østergaard Borris, Adm. direktør, Keepers.
Tlf. 26365013. 
Mail: kontakt@keepers.dk

Billeder

Om Molslinjen

Molslinjen er Danmarks største indenrigs færgeselskab. Med en flåde på 21 skibe driver selskabet i alt 10 ruter fordelt på Alslinjen, Bornholmslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Molslinjen og Samsølinjen. I 2023 overtog Molslinjen det Helsingborgbaserede rederi, ForSea, med ruten mellem Helsingør og Helsingborg. Ruten er senere blevet omdøbt til Øresundslinjen. Tilsammen har færgerne mere end 15 millioner gæster årligt. Ruterne Aarhus – Odden, Ebeltoft – Odden og Rønne – Ystad betjenes af nogle af verdens største katamaran-færger, og det gør Molslinjen til et af verdens største hurtigfærge-rederier. I samarbejde med Herning Turist driver Molslinjen busruten Kombardo Expressen. Den kører direkte til København fra Aarhus, Randers, Aalborg, Viborg, Herning, Silkeborg og Rønne samt en række andre jyske byer.

Molslinjen beskæftiger i dag mere end 1800 medarbejdere. Mere info: www.molslinjen.dk

CSR: Molslinjen Commitment / Molslinjen Code of Conduct for Business Relationships.

Følg pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Molslinjen A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye