NEXT Uddannelse København

Løvens Hule-dommer bliver ambassadør for nyt vestegnsgymnasium

Del

Investor og forretningsmand Tahir Siddique bliver ambassadør og lancerer iværksætterlinjen hhx-Start up i samarbejde med NEXT Enghøj Gymnasium, der slår dørene op til august for første gang.

Tahir Siddique og Camilla Kofod, rektor for Sydkysten.
Tahir Siddique og Camilla Kofod, rektor for Sydkysten. NEXT

De fleste kender Tahir Siddique som dommer i DR-programmet Løvens Hule, hvor han investerer i helt almindelige danskeres iværksætterdrømme og start-ups. Nu har den 52-årige forretningsmand og investor kastet sit blik på Vestegnens nye gymnasium i Hvidovre, Enghøj Gymnasium, med ambitionen om at inspirere gymnasiets unge som rollemodel og tænde deres interesse for iværksætteri.

“Samarbejdet med Enghøj Gymnasium er en fantastisk mulighed for at sætte fokus på iværksætteri blandt de helt unge. At få vækket deres indre iværksætter og lyst til at skabe deres egen forretning en dag, hvis det er dét, de brænder for. Danmark har brug for innovative og entreprenante unge. De er vores fremtid, så de er en god investering,” udtaler Tahir Siddique.

En rollemodel for hele Vestegnen

Tahir Siddique er en mønsterbryder, der har bygget sin forretning og formue op på sportsdata, og han stod bag salget af sportsplatformen LiveScore.com, der i 2017 blev solgt for knap en milliard kroner. Han er vokset op i et højhus i Brøndby Strand med en mor, der gjorde rent, og en far, der kørte taxa. Men Tahir Siddiques hjerte banker for Vestegnen, hvor han stadig bor, og ikke mindst for Vestegnens unge. 

“Jeg kommer selv fra ydmyge kår og en baggrund, som mange af Vestegnens unge kan spejle sig i. Det er vigtigt at vise dem, at man kan komme langt, hvis man er dedikeret og hårdtarbejdende. Jeg har selv nydt godt af, at andre har troet på mig, investeret i mine ideer og hjulpet mig, derfor giver jeg tilbage og viser vejen som rollemodel – også for alle dem, der skiller sig lidt ud, som jeg selv gjorde,” fortæller Tahir Siddique.

Rektor glæder sig til samarbejdet

Forretningsforståelse, iværksætteri og salgspitches kommer på skoleskemaet på Enghøj Gymnasium. Og Tahir Siddique kommer til at have en aktiv rolle på gymnasiet som ambassadør med et særligt fokus på gymnasiets iværksætterlinje hhx-Start up, hvor han blandt andet skal være oplægsholder og dommer i forbindelse med innovationsprojekter. Camilla Kofod, rektor for Enghøj Gymnasium, glæder sig over samarbejdet.

“Det er en stor force for os at få Tahir Siddique med på holdet. Han er en suveræn rollemodel og en inspirator, de unge kan spejle sig i og se op til. Han kan relatere til elevernes udgangspunkt, og han vil være med på gulvet blandt de unge. Det er den type rollemodel, de har brug for, ikke en perifer kransekagefigur,” fortæller Camilla Kofod og tilføjer:

”Som succesfuld iværksætter og investor kommer Tahir med ekspertviden fra virkelighedens verden, og han skal være med til at styrke gymnasiet og undervisningen, særligt på hhx og hf, men også på tværs af de øvrige gymnasiale uddannelser.”

Enghøj Gymnasium udbyder alle fire gymnasieuddannelser stx, hhx, htx og hf og slår dørene op for første gang til august.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Tahir Siddique og Camilla Kofod, rektor for Enghøj Gymnasium.
Tahir Siddique og Camilla Kofod, rektor for Enghøj Gymnasium.
Download
Tahir Siddique og Camilla Kofod, rektor for Enghøj Gymnasium.
Tahir Siddique og Camilla Kofod, rektor for Enghøj Gymnasium.
Download
Tahir Siddique
Tahir Siddique
Download
Camilla Kofod, rektor Enghøj Gymnasium.
Camilla Kofod, rektor Enghøj Gymnasium.
Download

Links

NEXT Uddannelse København

NEXT Udddannelse København er en stor uddannelsesinstitution med uddannelser på 13 adresser i København og Storkøbenhavn. NEXT udbyder gymnasieuddannelser, erhvervsuddannelser, 10. klasse samt kursus og efteruddannelse.

Følg pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye