Haderslev Kommune

Direktør stopper i Haderslev Kommune

Del

En enig kommunalbestyrelse besluttede i går, at samarbejdet med direktør for Børn og Kultur, Charlotte Veilskov, skal ophøre.

Dermed valgte kommunalbestyrelsen af følge Økonomiudvalgets indstilling.

Begrundelsen er, at der ikke længere er den fornødne tillid til, at direktør Charlotte Veilskov kan lykkes med opgaven.

Charlotte Veilskov har været ansat som direktør i Haderslev Kommune siden oktober 2011. 

Børn- og kulturområdet varetages af kommunaldirektør, Peter Karm, indtil der er fundet en ny direktør. Rekrutteringen af en ny direktør går i gang nu og forventes at være på plads den 1. august 2024. 

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Økonomiudvalg indstiller, at direktør stopper i Haderslev Kommune23.4.2024 20:07:28 CEST | Pressemeddelelse

Økonomiudvalget i Haderslev Kommune har i dag besluttet at indstille til kommunalbestyrelsen, at samarbejdet med direktør for Børn og Kultur, Charlotte Veilskov, skal ophøre. Begrundelsen er, at økonomiudvalget ikke længere har den fornødne tillid til, at direktør Charlotte Veilskov kan lykkes med opgaven. Det er kommunalbestyrelsen, der træffer den endelige beslutning i sagen. Charlotte Veilskov er fritaget for tjeneste, indtil kommunalbestyrelsen træffer beslutning på kommunalbestyrelsesmødet. Det er hensigten, at dette kan ske den 30. april 2024, idet en fratrædelsesaftale på det tidspunkt forhåbentlig er på plads. I perioden fra direktør Charlotte Veilskovs fritagelse for tjeneste og frem til, at kommunalbestyrelsen træffer beslutning i sagen, varetager kommunaldirektøren funktionen som direktør for Børn og Kultur.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye