Bet25 A/S

Bet25 forudser: De vinder Kapsejladsen for første gang nogensinde

Del

Det bliver en højest overraskende festforening, der padler og bunder sig til sejren til fredagens Kapsejlads i Universitetsparken i Aarhus. Det vurderer det aarhusianske spilselskab Bet25.

De tandlægestuderende i Aarhus kan godt begynde at finde det store, hvide smil frem.

Studiets festforening, Apollonia, er nemlig spilselskabet Bet25’s favorit til at vinde fredagens Kapsejlads i Universitetsparken i Aarhus. Løfter tandlægerne Det Gyldne Bækken som vindere af årets Kapsejlads, giver Bet25 i skrivende stund odds 2.50.

Bet25’s favoritstempel kommer på trods af, at tandlægerne aldrig har vundet den officielle udgave af Kapsejladsen, og deres seneste podieplacering daterer sig så langt tilbage som til 2013, hvor de endte som nummer tre.

- Vi har oplevet utrolig stor interesse for at spille på tandlægerne til at vinde Kapsejladsen. Det er kommet bag på os, for traditionelt set har tandlægerne ikke været nogle, som man har skullet regne med, siger Bet25’s oddssætter, Rasmus Breiner. 

Bet25 startede i odds 30 på tandlægerne til at vinde Det Gyldne Bækken. De mange indskud på Apollonia har dog fået spilselskabet til løbende at sætte oddset ned på dem. Så langt, at tandlægerne nu er Bet25’s favoritbud på vindere af Kapsejladsen 2024.

- Det lugter af, at nogle ved, at tandlægerne sejler stærkt i år. Troen blandt vores spillere er i hvert fald stor på, at de vinder, siger Rasmus Breiner.

Han fortæller, at det ligner historien til Kapsejladsen for to år siden. Da oplevede Bet25 så mange spil på ingeniørerne til at vinde deres første kapsejlads nogensinde, at de nedjusterede oddset på dem fra odds 35 til 1.54.

- Dengang viste oddsfaldet sig at være berettiget, for ingeniørerne vandt en historisk sejr. Så vi har før vist, at vi er i stand til at udpege en overraskende vinder af Kapsejladsen. Vi må se, om det også bliver tilfældet igen i år, afslutter Rasmus Breiner.

Medicin, der har vundet Kapsejladsen flest gange med 14 sejre, er Bet25’s næststørste favorit til at vinde til odds 3.20.

Bet25’s odds på vinderen af Det Gyldne Bækken 2024

Apollonia (tandlægerne) odds 2.50

Umbilicus (medicin) odds 3.20

PF (statskundskab) odds 4.30

PROFUS (VIA Campus C) odds 6.50

FUT (ingeniørerne) odds 20.00

Beerceps (idræt) odds 30.00

HAV (Erhvervsakademi Aarhus) odds 40.00

ØF (økonomi) odds 40.00

SIFFOS (folkesundhedsvidenskab) odds 45.00

Alkymia (kemi) odds 50.00

HUMBUG (humaniora) odds 50.00

Ambrosia (sygeplejerskerne) odds 75.00

Bemærk, at odds hele tiden kan ændre sig

 

Du kan altid se de aktuelle odds på Kapsejladsen 2024 her: https://bet25.dk/sport/specials/kapsejlads---kampen-om-det-gyldne-baekken

Nøgleord

Kontakter

Om Bet25

Bet25 er et dansk spilselskab med mange års erfaring indenfor online sportsbetting, spil, casino og hestevæddeløb. Bet25 er drevet af 25syv A/S og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. 25syv A/S er 100% ejet af Ecosys A/S, som er ejet af svenske ATG. Alt overskud fra 25syv A/S går til hestevæddeløbssporten.

Følg pressemeddelelser fra Bet25 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bet25 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye