Bet25 A/S

Bookmaker: Thomas Frank er topkandidat til Man United-job

Del

Den danske bookmaker Bet25 vurderer, at danske Thomas Frank er blandt topfavoritterne til at blive ny manager for Manchester United ovenpå fyringen af Erik ten Hag.

Så gik den ikke længere for Erik ten Hag.

Efter lang tids spekulation er hollænderen netop blevet fyret som Manchester United. Og den aarhusianske bookmaker Bet25 vurderer, at det meget vel kan blive en dansker, som kommer til at stå i spidsen for Christian Eriksen, Rasmus Højlund og de øvrige Manchester United-spillere.

Den nuværende Brentford-manager Thomas Frank er Bet25’s femtefavorit til odds 10.00 til at overtage det profilerede managerjob på Old Trafford.

- Det er velkendt, at Thomas Frank allerede var i spil til jobbet som Manchester United-manager i sommers, så det er naturligt, at de kigger hans vej igen, siger Rasmus Breiner, oddssætter hos Bet25.

Thomas Frank har været manager i Brentford siden efteråret 2018. Tre år senere rykkede han klubben op i Premier League, hvor de sidenhen har etableret sig som en fast bestanddel af verdens stærkeste liga.

- Thomas Frank er højt respekteret i England og har leveret virkelig flotte resultater med et begrænset budget i Brentford. Han kender Premier League, spiller en spændende form for fodbold og vil på mange måder være et oplagt valg for Manchester United, siger Rasmus Breiner.

Den eneste ulempe for Thomas Franks muligheder for at blive Manchester United-manager er, at han skal købes fri af Brentford. Medier spekulerer i summer mellem 90-170 millioner kroner, hvis Brentford skal give slip på den 51-årige dansker.

- Det er mange penge for at købe en manager, og det kan tale imod, at det bliver ham, når der også er flere stærke kandidater, som står uden job som Gareth Southgate, Xavi Hernandez og Graham Potter, siger Rasmus Breiner.

Hvem bliver Manchester Uniteds næste permanente manager?

Ruud van Nistelrooy (Manchester United-assistent), odds 2.50

Ruben Amorim (Sporting), odds 5.00

Gareth Southgate (ledig), odds 7.00

Xavi Hernandez (ledig), odds 8.00

Thomas Frank (Brentford), odds 10.00

Julian Nagelsmann (tysk landstræner), odds 10.00

Graham Potter (ledig), odds 12.00

Kieran McKenna (Ipswich), odds 15.00

Michael Carrick (Middlesbrough), odds 15.00

Massimiliano Allegri (ledig), odds 20.00

Oddsændringer kan forekomme

Nøgleord

Kontakter

Links

Om Bet25

Bet25 er et dansk spilselskab med mange års erfaring indenfor online sportsbetting, spil, casino og hestevæddeløb. Bet25 er drevet af 25syv A/S og har dansk spillelicens udstedt af Spillemyndigheden. 25syv A/S er 100% ejet af Ecosys A/S, som er ejet af svenske ATG. Alt overskud fra 25syv A/S går til hestevæddeløbssporten.

Følg pressemeddelelser fra Bet25 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bet25 A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye