Næstved Bibliotek og Borgerservice

Kunstgruppen Kvisten udstiller i X-rummet

Del

Kunstgruppen Kvisten, der består af syv lokale kunstnere, udstiller malerier, tegninger og fotografier i X-rummet på Næstved Bibliotek i perioden den 6. maj til den 31. maj.

Dekorativt
Søhesten Mette MF Christiansen

Kunstgruppen Kvisten tæller i alt 7 lokale kunstnere, der mødes hver uge for at skabe kunst og samtidig dyrke socialt samvær. Gitte Kunkel Klitmøller fra gruppen fortæller: "Vi er alle sårbare på den ene eller den anden måde. Under tovholder Hernan Gonzalez styrker vi både vores kreative evner og sociale færdigheder, og vi udtrykker vores fælles kærlighed til outsider-kunst”.

Værker med fælles udgangspunkt

Gruppens medlemmer er alle selvlærte kunstnere, og deres værker spænder bredt – både når det gælder medie, genre og udtryk. Fælles for dem alle er dog, at de ofte er fortolket ud fra samme idé. Kvisten har nemlig tradition for at ”trække et emne” og derefter skabe et værk ud fra det hver især, for eksempel vartegn fra Næstved, generelle -ismer eller helt specifikke stikord. Denne arbejdsmetode giver både en spændende dynamik, styrker samarbejdet og udfordrer den enkelte kunstner.

Gruppen skaber både fotografier, digitale manipulationer, tegninger, akvareller og akrylmalerier ud fra de samme idéer – og nyder hinandens selskab samtidig. ”Det er en win-win-situation”, siger Gitte Kunkel Klitmøller.

Udstillingen kan opleves i X-rummet på Næstved Bibliotek i perioden mandag den 6. maj til fredag den 31. maj.

Kontakter

Billeder

Dekorativt
Søhesten
Download
Dekorativt
Portal til Havet
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye