DI - Dansk Industri

Lette vinder årets lærlingepris i Midt Vest

Del

Arturs Silders kom til Danmark for 4 år siden for at skabe sig en ny fremtid. I morgen får han i Vinderup overrakt prisen som Årets Lærling i Midt Vest. 

En gang om året beder DI Midt Vest deres 1.300 medlemmer her i Midt- og Vestjylland om at indstille deres bedste lærlinge. I år kommer årets lærling i Midt- og Vestjylland fra Bjarne Thomsens Tømrer- og Snedkerfirma Aps i Vinderup. Han er lette, hedder Arturs Silders og blev udvalgt blandt 17 indstillede lærlinge.

  • Jeg bliver både imponeret og varm om hjertet, når jeg læser indstillingerne. Der er så mange dygtige unge mennesker, der brænder for deres fag og tager ansvar i hverdagen. Mange af dem bliver morgendagens ledere og mestre, så på den måde tænker man også, at fremtiden tegner lys for erhvervslivet i vores område. Arturs kunne helt sikkert blive en af dem, hvis han ville, siger bestyrelsesleder Bo Knudsen.

I alt har virksomhederne i Midt Vest indstillet 17 lærlinge, som de mener har udmærket sig inden for de kriterier, der er opstillet. Prisen gives til en elev eller lærling, som udmærker sig fagligt og kollegialt. Det kan for eksempel være begrundet i, at eleven eller lærlingen er flittig, hjælpsom, energisk, opfindsom og ”en god kammerat”. Det kan også være at  der er ydet en særlig faglig eller social indsats, der er et godt eksempel fra andre.

De 17 indstillede lærlinge kommer fra alle brancher og alle typer virksomheder. Artur Silders tog til Danmark for 4 år siden for at skabe sig en fremtid her. Det har han arbejdet målrettet på siden.

Marianne Thomasen fra Bjarne Thomsen Tømrer og Snedkerfirma udtaler.

  • Arturs stiller hårde krav til sig selv og sit arbejde, men har alligevel et stort overskud for sine kolleger. Han har en positiv tilgang til det, man sætter ham til. Det giver nok også en anden modenhed i bagagen, når man som ung bryder op i sit hjemland for at prøve lykken et andet sted. Det har vi nok også kunne mærke i hans tilgang til tingene. Han vil lykkedes.

Pressen er inviteret til overrækkelsen:

Tirsdag den 30. april kl. 16.30 overrækker Bo Knudsen et diplom og et ur til Arturs Silders på virksomhedens adresse i Vinderup.  Medarbejderne og pressen er inviteret til fejringen, hvor viceborgmester Torben Gudiksen og afdelingsleder på tømrerlinjen på Skive Tekniske Skole, Thomas Bach Andersen også deltager. 

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Ny global undersøgelse: Mening på arbejdet stiger for andet år i træk – de unge scorer fortsat lavest22.5.2024 14:37:16 CEST | Pressemeddelelse

Det er blevet mere meningsfyldt at gå på arbejde, viser nye tal fra Voluntas. Det er andet år i træk, at scoren for meningsfuldt arbejde stiger, efter flere år med fald. Ifølge den globale undersøgelse 'Meningsfuldhed på Arbejdet 2024', foretaget af det danske rådgivningsfirma Voluntās, er følelsen af mening på jobbet steget fra 73 i 2023 til 74 i 2024. - Vi er nu for alvor kommet ud af pandemien, der udgjorde et historisk lavpunkt, hvad angår den mening, vi mennesker oplevede i vores arbejde. Vi begynder at mærke et stærkere tilhørsforhold og ser et tydeligere formål med det vi laver, idet vi igen kan forholde os fysisk til vores arbejdsplads, vores kollegaer og det produkt, vi i sidste ende hver især bidrager til. Men vi er bestemt ikke i mål og mange organisationer er stadig ved at finde sig til rette i en virkelighed, hvor både arbejdsformer og indstillingen til selve arbejdets plads i livet, har forandret sig fundamentalt, siger Nicolai E. E. Iversen, Chief Philosophy Officer hos

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye