Rudersdal Kommune

Hvem skal modtage årets priser inden for kultur- og fritidslivet?

Del

Vi har brug for din hjælp til at finde modtagerne af Rudersdal Kommunes fire priser inden for kultur- og fritidslivet.

Kender du nogen, der fortjener en ekstra anerkendelse? Det er nu tid til at indstille til frivillige og ildsjæle til Talentprisen, Kulturprisen, Ungdomslederprisen og Frivilligprisen. Priserne uddeles ved årets Frivilligfest som afholdes i september.

Ungdomslederprisen
Ungdomslederprisen uddeles en gang årligt til en frivillig ungdomsleder, som har ydet en særlig ledelsesmæssig indsats i Rudersdal Kommune inden for det organiserede forenings- og kulturliv.

Talentprisen
For at kunne modtage Rudersdal Kommunes Talentpris skal modtageren være under 18 år og bosiddende i Rudersdal Kommune samt være udøver inden for de 3 kategorier Idræt, Science (innovation, uddannelse, forskning o.lign.) eller Kunst og Kultur (musik, teater, dans og billedkunst).

Frivilligprisen
Frivilligprisen tildeles en person, en leder, en forening eller en netværksgruppe, som har ydet en særlig indsats i Rudersdal inden for frivilligt arbejde.

Kulturprisen
Rudersdal Kommune uddeler hvert år en Kulturpris til en person, en forening eller en netværksgruppe, som har ydet en særlig indsats inden for det frivillige kulturarbejde. Det kan både være som arrangør, udøver eller leder.

Fakta
Hver prismodtager får, udover æren, et diplom, en buket blomster og et værk af Årets Kunstner. Dog modtager Talentprisvinderen i stedet for et værk af Årets Kunstner en statuette samt 3.000 kr. 

Fristen for at indstille til årets priser er fredag den 31. maj 2024.

Læs mere og indstil på www.rudersdal.dk/haedring-og-priser  

Nøgleord

Billeder

Priser
Priser
Download

Om Rudersdal Kommune

Rudersdal Kommune er tæt på og meget grønnere - med både bymiljø, arkitekturperler og naturskønne områder. Kommunen ligger med sine godt 57.000 indbyggere der, hvor Københavns forstæder hører op, og Nordsjællands skove, søer og åbne landskaber begynder. Her er grønt, så langt øjet rækker, med ranke kongebøge, gennem dale og bakker – og med malerisk flotte områder langs Furesøen, Sjælsø, Mølleåen og Øresund.

Følg pressemeddelelser fra Rudersdal Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Rudersdal Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye