Fredensborg Kommune

Fredensborg Kommune er kåret til ’Årets Elevvenlige Kommune’

Del

Organisationen Danske Skoleelever kårede i weekenden den 19.-21. april Fredensborg Kommune til ’Årets Elevvenlige Kommune’.

Josephine Madeleine Aaris De Cock og Markus Stougaard Andersen modtog den flotte pris fra Danske Skoleelever
Josephine Madeleine Aaris De Cock og Markus Stougaard Andersen modtog den flotte pris fra Danske Skoleelever

Prisen gik til Det Fælles Kommunale Elevråd (FKE) for at have ydet en ekstra stor indsats for at nå i mål med visionerne for elevdemokratiet i Fredensborg Kommune.

FKE udmærkede sig ved at have lavet en ’Demokratidag’, hvor et panel af kommunalpolitikere deltog i en debat om skole med de unge. På dagen blev der vist en kampagnefilm om hverdagsdiskrimination, som FKE selv havde skrevet og produceret.

Josephine fra 9. klasse, Endrupskolen og Markus fra 9. klasse, Fredensborg Skole, var med til årsmødet og modtog prisen på vegne af FKE.

”Det er super velfortjent, at FKE har vundet denne pris, for de gør en flot indsats. Og som lokalpolitiker er det altid dejligt at se, hvordan vores børn og unge engagerer sig i lokaldemokratiet. Det tegner godt for fremtiden”, siger Per Frost Henriksen, der er formand for Børne- og Skoleudvalget.

Kontakter

Udvalgsformand Per Frost Henriksen (A) tlf. 25 13 62 99

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Fredensborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye