Nu åbner Halsnæs HjælpemiddelService

Del

Torsdag den 2. maj genåbner det tidligere velfærdsbibliotek i Halsnæs i nye klæder og med nyt navn. Navnet bliver Halsnæs HjælpemiddelService og vil fortsat have til huse i lokalet på Løvdalen Plejecenter med p-plads tæt på den handicapvenlige indgang.

Når Halsnæs HjælpemiddelService slår dørene op, bliver det med et udvidet og forbedret tilbud til borgere, som enten ønsker sig et hjælpemiddel af kommunen, eller som har spørgsmål om et allerede bevilget hjælpemiddel.

I de nye faciliteter vil der ikke bare være mulighed for at se og afprøve forskellige velfærdsteknologier, der vil også være mulighed for at få udleveret hjælpemidler, aflevere til reparation og justering, ligesom du kan få personlig rådgivning i forhold til hjælpemiddelrelaterede spørgsmål.  

Med det ny Halsnæs HjælpemiddelService bliver visiteringen af hjælpemidler kort sagt både smidigere og hurtigere, og du kan som borger nu få udleveret visse typer hjælpemidler direkte, når du kommer ind fra gaden.

Udvidet åbningstid

Det nye velfærdsbibliotek udvider også åbningstiden med en ekstra dag om ugen, som skal gøre det nemmere og mere fleksibelt for borgere og pårørende at komme forbi.

Åbningstiderne er fremadrettet:

  • Tirsdag 10.00-12.00
  • Torsdag 14.00-16.00

Kom med til åbningen

Er du nysgerrig efter at se Halsnæs HjælpemiddelService, eller vil du høre mere om de nye muligheder, så læg vejen forbi torsdag den 2. maj 2024 i tidsrummet fra kl. 14:00-16:00 til åbningen. Ud over mulighed for at se faciliteterne, vil der også blive budt på kaffe og kage til de fremmødte.

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye