Viborg Kommune

Beredskabsdirektør stopper

Del

Beredskabsdirektør Klaus Vibe Hebsgaard stopper i Midtjysk Brand & Redning

Efter ni år i Midtjysk Brand & Redning stopper beredskabsdirektør Klaus Vibe Hebsgaard.

- Vi har haft nogle drøftelser omkring interne forhold i Midtjysk Brand & Redning og er blevet enige med Klaus Vibe Hebsgaard om, at vi har behov for nye ledelsesmæssige øjne på Midtjysk Brand & Redning, siger borgmester Ulrik Wilbek, som er formand for Beredskabskommissionen for Viborg og Silkeborg kommuner.

- Jeg vil gerne takke Klaus Vibe Hebsgaard for hans store indsats gennem årene, og ikke mindst det store arbejde med at få oprettet et fælles beredskab i de to kommuner, så vi har et effektivt beredskab, siger Ulrik Wilbek.

Viceberedskabschef Lasse Clemensen bliver konstitueret som beredskabschef frem til 31. december 2024, hvor det forventes at en ny beredskabsdirektør kan tiltræde i begyndelsen af det nye år.

Nøgleord

Kontakter

Om Viborg Kommune

Viborg Kommune er med sine knap 100.000 indbyggere Danmarks tiende største kommune og med sine 1.474 km² den næststørste kommune målt på areal.

Følg pressemeddelelser fra Viborg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Viborg Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye