Kirppu ApS

Kirppu Herlev fejrer 8 år med loppefund og hygge

Del

I weekenden kan man gøre et ekstra godt tilbud på standleje i Kirppu Herlev – lørdag d. 4. maj holder butikken nemlig sin 8-års-fødselsdag med masser af flag og balloner og lidt til ganen.

Kirppu Herlev fylder 8 år og fejrer fødselsdag d. 4. maj 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien.
Kirppu Herlev fylder 8 år og fejrer fødselsdag d. 4. maj 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien. Kirppu Group ApS Kirppu Group ApS

Maj er skudt i gang med varmere dage, og i weekenden kan man fejre det sammen med Kirppu Herlev, når butikken holder fødselsdagsfest lørdag d. 4. maj. Der er masser af feststemning og forårsfornemmelser at komme efter, når dørene åbnes til et godt tilbud på standleje, konkurrencer og gratis fadøl og sodavand. Ud over lidt godt til ganen kan børnene få et billede med Loppen Louie, som også uddeler slikkepinde og krammere.

Hylderne bugner af friske varer, og er det foråret, man går efter, så er der både tøj i lækre pastelfarver, planter og krukker til udemiljøet og ikke mindst fyldt op på godt humør blandt personalet i butikken.

Butikschef Signe Breinbjerg startede i butikken i maj 2023, men da hun ikke nåede at være med til fødselsdagen sidste år, så glæder hun sig ekstra meget til dette års fødselsdagsfest.

"Det er lidt som en jubilæumsfest for mig, fordi jeg kan fejre 1 år i butikken – og det er da skønt at kunne fejre det på denne måde. Jeg glæder mig meget til at hilse på alle dem, jeg er kommet til at lære at kende det sidste år og holde en god fest for dem og os."

Herlev er en af de ældste butikker i Kirppus kæde af loppesupermarkeder, og på de 8 år, butikken har eksisteret, er der blevet skabt en stærk relation til mange af butikkens stamkunder. Her er både nogle, der har været med siden butikken åbnede, og nogen som har startet en stand samtidig, som Signe kom til, og de er nu blevet en fast del af butikken.

     Nøgleord

     Kontakter

     Links

     Om Kirppu

     Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer. 

     Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, og fordelt over hele landet har vi i dag 24 butikker. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark – og forhåbentligt også i udlandet. 

     Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014, og den seneste butik åbnede i Viborg d. 30. september i år (2023). 

     Læs mere om Kirppu  her 

     Fakta: 

     • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for ideen 
     • Kirppu sælger over 5 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 210 mio. kr. 
     • Butikkerne er typisk mellem 900-1500 m2 
     • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede deres første butik i 2014 
     • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger 350 mennesker på tværs af butikkerne og HQ. 
     • Kæden er landsdækkende og har 25 butikker, der ligger i Hillerød, Ringsted, Næstved, Slagelse, Herlev, Holstebro, Herning, Frederikssund, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Dalum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens, Tilst, Søborg, Glostrup, Valby, Fredericia, Køge og Viborg. 

     Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

     Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

     Flere pressemeddelelser fra Kirppu ApS

     I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

     Besøg vores nyhedsrum
     HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye