Kirppu ApS

4 år med loppefund i Aalborg skal fejres

Del

Lørdag d. 4. maj er der kæmpe fødselsdagsfest i Kirppu Aalborg. Det fejres på traditionel vis med lidt godt til ganen, sjov for børnene og et ekstra godt tilbud på standleje.

Kirppu Aalborg fylder 4 år og fejrer fødselsdag d. 4. maj 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien.
Kirppu Aalborg fylder 4 år og fejrer fødselsdag d. 4. maj 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien. Kirppu Group ApS Kirppu Group ApS

Maj er skudt i gang med varmere dage, og i weekenden kan man fejre det sammen med Kirppu Aalborg, når butikken holder fødselsdagsfest lørdag d. 4. maj. Der er masser af feststemning og forårsfornemmelser at komme efter, når dørene åbnes til et godt tilbud, konkurrencer og selvfølgelig gratis fadøl og sodavand. Ud over lidt godt til ganen kan børnene få et billede med Loppen Louie, som også uddeler slikkepinde og krammere. Hvis vejret er godt, vil hoppeborgen, Loppeborgen, blive pustet op.

Hylderne bugner af friske varer, og er det foråret, man går efter, så er der både tøj i lækre pastelfarver, planter og krukker til udemiljøet og ikke mindst fyldt op på godt humør blandt personalet i butikken.

For Karoline Dalgas er det første gang, at hun skal fejre fødselsdag i butikken i sin rolle som butikschef. Hun startede som butiksassistent for lidt over 2,5 år siden, men blev så tilbudt den nye stilling i december 2023.

"Jeg er superstolt over at have fået ansvaret for denne dejlige butik med det mest fantastiske team, som jeg virkelig glæder mig til at dele en så fantastisk dag sammen med. Vi er altid i rigtig godt humør, og det er vores kunder også – så det bliver helt sikkert en dag med masser af smittende, store smil!"

Ud over alle de nye ansigter, der dukker op til en fødselsdag, så glæder Karoline sig også til at se alle de faste standlejere, som har været i Kirppu Aalborg i al den tid, hun selv har været i butikken. Der er endda enkelte, som har været med, lige siden butikken åbnede i 2020. 

I Kirppu Loppesupermarked mærker man i høj grad, at interessen for genbrug tydeligt er vokset over årene. Det har naturligvis også betydet vokseværk for kæden, der i dag består af 25 butikker, med den 26. på vej – også i Nordjylland, nemlig i Frederikshavn.

I Aalborg er det tydeligt, at alle har taget Kirppus koncept til sig, for her er både mange tilbagevendende unge, der kommer og shopper løs med deres venner, og de ældre, som hver dag kigger forbi til en god handel og en hyggelig sludder.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

I Kirppu Aalborg kan du gøre lækre loppefund 361 dage om året.
I Kirppu Aalborg kan du gøre lækre loppefund 361 dage om året.
Download
Karoline Dalgas er butikschef i Kirppu Aalborg og glæder sig til at fejre butikkens fødselsdag.
Karoline Dalgas er butikschef i Kirppu Aalborg og glæder sig til at fejre butikkens fødselsdag.
Download
Kirppu Aalborgs facade.
Kirppu Aalborgs facade.
Download

Links

Om Kirppu

Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer. 

Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, og fordelt over hele landet har vi i dag 24 butikker. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark – og forhåbentligt også i udlandet. 

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014, og den seneste butik åbnede i Viborg d. 30. september i år (2023). 

Læs mere om Kirppu  her 

Fakta: 

  • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for idéen 
  • Kirppu sælger over 5 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 210 mio. kr. 
  • Butikkerne er typisk mellem 900-1500 m2 
  • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede deres første butik i 2014 
  • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger 350 mennesker på tværs af butikkerne og HQ. 
  • Kæden er landsdækkende og har 25 butikker, der ligger i Hillerød, Ringsted, Næstved, Slagelse, Herlev, Holstebro, Herning, Frederikssund, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Dalum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens, Tilst, Søborg, Glostrup, Valby, Fredericia, Køge og Viborg. 

Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirppu ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye