Energistyrelsen

Energistyrelsen inviterer til teknisk gennemgang af havvindsudbud

Del

Energistyrelsen holder torsdag den 25. april en teknisk briefing for journalister om de kommende 6 GW havvindsudbud.

Energistyrelsen har 22. april 2024 offentliggjort et udbud, der kan mangedoble Danmarks havvindkapacitet. Udbuddet muliggør etablering af minimum 6 GW havvind, der efter planen skal stå færdig i 2030.

Energistyrelsen vil i den anledning gerne invitere medierne til en teknisk baggrunds-briefing torsdag den 25. april 2024 kl. 11.00 i Energistyrelsen.

På mødet vil vicedirektør Stig Uffe Pedersen fortælle om de kommende udbud af parkerne i Nordsøen I, Hesselø, Kattegat og Kriegers Flak II. Der vil blive mulighed for at stille spørgsmål.

Tid: Torsdag den 25. april kl. 11.00.

Sted: Energistyrelsen, Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V, Mødesalen

Tilmelding: Deltagelse kræver forhåndstilmelding og gyldigt pressekort. Navne på deltagere sendes senest torsdag den 25. april kl. 9 til Kåre Møller Madsen, kmllm@ens.dk

Kontakter

Energistyrelsen

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Kom til konference om lokal inddragelse og opbakning til opsætning af vedvarende energi på land14.5.2024 13:38:26 CEST | Nyhed

Skal en firedobling af el-produktionen fra vedvarende energi på land inden 2030 lykkes, er det afgørende, at der er lokal opbakning til vedvarende energi i lokalområdet. Derfor inviterer VE-rejseholdet til konference om lokal inddragelse og opbakning til vedvarende energi i det åbne land. Konferencen vil danne ramme for drøftelser om den nyeste viden og erfaringer på området på tværs af kommuner, branche og institutioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye