Agria Dyreforsikring

Danskerne vil gå langt for at hjælpe dyr i nød

Del

Siden Agria Dyreforsikring i 2018 første gang afholdt den velgørende Hundegåtur, er danskernes ønske om at hjælpe dyr i nød kun vokset: Derfor håber Agria på - for syvende år i træk - at kunne sætte indsamlingsrekord i weekenden den 4. og 5. maj. Men hverken distancen eller antallet af skridt er afgørende for donationens størrelse: Jo flere, der går med, jo flere penge donerer selskabet til Dyreværnets arbejde med hjemløse hunde.

Agria Dyreforsikring

- Som dyreforsikringsselskab ved vi, at danskerne er villige til at gå langt for deres egne hunde – både bogstaveligt talt og i overført betydning, siger Tine Stabell, der er direktør hos Agria Dyreforsikring. Hun fortsætter:

- Men er der noget, vores arbejde med den årlige velgørenheds-gåtur har lært os, så er det, at danskerne også gerne går langt for hjemløse hunde i nød. Siden vi i 2018 første gang afholdt den velgørende Hundegåtur, er danskernes ønske om at hjælpe kun vokset – og det samme er deltagerantallet.

Tine Stabell forklarer, at Agria med Hundegåturen ønsker at sætte fokus på de hunde, der mister deres hjem, og som må flytte ind på Dyreværnets internater, hvor de venter i håbet om at finde et nyt.

- Dyreværnet tager hvert år imod mange hunde fra mennesker, der af forskellige årsager ikke længere kan have deres dyr. Det koster penge at have hundene på kost og logi, og indimellem har nogle af hundene også brug for at få styr på nogle skavanker og kompetent dyrlægebehandling, inden de kan komme videre til et nyt hjem.

Del budskabet

Hverken antallet af skridt, du og din hund tager, eller distancen I tilbagelægger på gåturen, er afgørende for, hvor mange penge der bliver samlet ind til velgørenhed, forklarer Agrias direktør:

- Det handler om at skabe opmærksomhed om problemet. Uanset hvor gammel din hund er, om den har korte eller lange ben, eller hvor langt dens poter eller dine ben kan gå – fra køkkenet til kommoden, byen rundt, igennem skoven eller langs stranden; vi ønsker bare, at så mange som muligt går med.

Hun opfordrer til, at du som hundeejer ikke blot melder dig selv og din hund til, men også at du inviterer dine hundevenner med og fortæller på de sociale medier, at I deltager.

På den måde håber Tine Stabell på at sikre, at Hundegåturen - for syvende år i træk – sætter indsamlingsrekord:

- Danske hundeejere har store hundehjerter og en stor vilje til at hjælpe de hunde, der har det svært. Sammen kan vi give dem en ekstra chance for at finde nye hjem. Alle hunde fortjener en kærlig familie at gå tur med.

Hvem, hvor og hvornår:

Hundegåturen afholdes i weekenden den 4. og 5. maj 2024.

For at sikre, at alle hunde og deres ejere kan deltage - uanset hundens alder, hvor langt poterne kan gå, eller hvor i landet I bor - afholdes arrangementet som en ”digital begivenhed”.

Derfor bestemmer I selv, hvor, hvor langt og hvornår I går i løbet af weekenden.

For dig og din hund er det gratis at deltage, men for hver hund og ejer, der tilmelder sig og husker at uploade og tagge et billede fra turen på enten Instagram eller facebook med #agriahundegåtur, donerer Agria 10 kr. til Dyreværnet. Pengene går ubeskåret til Dyreværnets arbejde med at finde nye hjem til hunde, der lige nu leder efter nye familier.

Sådan deltager du:

Du skal blot gøre 3 ting for at deltage og sikre, at du og din hund er med til at indsamle penge til hunde i nød:

1) Tilmeld dig på Agria: www.agria.dk

2) Gå en tur med din hund.

3) Læg et billede fra gåturen på din Instagram- eller Facebook-profil med hashtagget #agriahundegåtur (husk, at det skal være offentligt tilgængeligt).

Velgørenhedsgåtur i mange lande

Hundegåturen afholdes i løbet af maj i alle de lande, Agria er repræsenteret i. I år bliver der således afholdt velgørende Hundegåtur i Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Irland, Holland, Frankrig, Tyskland.

Kontakter

Billeder

Links

Om Agria Dyreforsikring

Agria Dyreforsikring er specialist i dyreforsikringer gennem mere end 130 år og skal, med specialistkundskab og engagement, udvikle og sælge tryghed for dyr og mennesker. Agria Dyreforsikring i Danmark tilbyder fleksible forsikringer til heste, hunde, katte og andre smådyr som for eksempel gnavere, miniature grise, reptiler og racefugle. De fleste af virksomhedens medarbejdere er selv dyreejere, og sammen med dyreejerorganisationer og dyrlæger er Agria med til at udvikle dyrehold, dyrehelbred og bidrager til veterinærmedicinsk forskning. Agria Dyreforsikring er en filial af Försäkringsaktiebolaget Agria (publ) (Agria Djurförsäkring). Ud over Danmark har Agria også virksomhed i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Frankrig, Irland og England.

Følg pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Agria Dyreforsikring

Hunde- og katteejere: Er forskellene virkelig så store?21.5.2024 06:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Traditionelt set har der været en række opfattelser og stereotyper omkring forskellene mellem hunde- og katteejere. Hundeelskere beskrives ofte som sociale og aktive, mens katteejere anses for at være mere selvstændige og kreative. Men nye data fra Agria Dyreforsikring afslører en fælles tendens blandt kæledyrsejere, der udfordrer disse klassiske opfattelser: De vælger ofte de samme navne til deres firbenede familiemedlemmer.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye