Apollo Rejser

Apollo lancerer rejser til Gambia

Del

Sandstrande, så langt øjet rækker, unikke naturoplevelser og en utroligt gæstfri lokalbefolkning. Denne vinter bliver det muligt at opleve Afrikas blideste kyst direkte fra København med Apollo og tidens, måske, bedste charterfly, SAS Airbus A321neo LR (long range), når rejsearrangøren lancerer rejser til Gambia.

I takt med at danskernes eventyrlyst vokser, vokser Apollos portefølje af rejser også. Og seneste skud på stammen er Gambia, som bliver rejsearrangørens tredje destination i Afrika.

”Her på den anden side af pandemien har vi set en klar stigning i efterspørgslen efter nye rejsemål - især i vintermånederne. Flere og flere vil gerne opleve nye steder, lære nye kulturer at kende, prøve nye smage og udvide deres horisont – og alle de feriebehov kan man få opfyldt i Gambia,” fortæller Glenn Bisgaard, salgschef hos Apollo.

For Gambia er måske nok Afrikas mindste land, men dets fængslende udvalg af store oplevelser og aktivitetsmuligheder modsiger landets lille størrelse.

Gambias kilometerlange sandstrande er naturligvis et trækplaster i sig selv. Men der er fx også mulighed for at sejle i kajak i måneskin, udforske national- og kulturparker, lære at lave lokal mad, gå på skattejagt på farverige markeder og for at forkæle sig selv med en dag ombord på en båd på den berømte Gambia-flod.

”I Gambia er tempoet tilbagelænet, men mulighederne er mange. Der er rig mulighed for at slappe af på gode hoteller, hvis det er det, man er til. Men man kan også fylde ferien op med oplevelser, få vækket sanserne på en ny måde og opleve smage, man sent vil glemme. Variationen og den relativt korte rejse gør Gambia til et glimrende rejsemål for alle – lige fra familier med børn og vennegrupper til velstillede voksne og aktive rejsende,” forklarer Glenn Bisgaard.

Et enestående flyprodukt
Det skal naturligvis hverken være kedeligt eller besværligt at komme frem til Gambia med Apollo. Den direkte flyvning fra København til Banjul foregår derfor med en SAS A321neo LR, som er samme flytype, som SAS bruger på langdistanceflyvninger til eksempelvis New York. Det betyder blandt andet, at Apollos rejsende har i alt tre forskellige klasser at vælge imellem, når de rejser til Gambia: SAS Charter Standard, SAS Charter Plus og SAS Charter Business.

”Der er ingen tvivl om, at det her bliver en af ​​verdens bedste charterflyvninger. Her taler vi om en unik og førsteklasses flyoplevelse fra start til slut, som ingen anden charterflyvning kommer i nærheden af ​​at kunne måle sig med på det skandinaviske marked,” tilføjer Glenn Bisgaard.

Apollos første fly fra København til Gambia afgår 5. november 2024 med sidste afgang 1. april 2025. I alt vil rejsearrangøren tilbyde ti hoteller i forskellige kategorier, fordelt på forskellige områder langs hele kysten, herunder Kololi, Kotu og Bakau (Cape Point)Praktisk information om flyvningen
På Apollos nye direkte rute fra København til Banjul kan rejsende vælge mellem tre forskellige flyklasser: SAS Charter Standard, SAS Charter Plus og SAS Charter Business. Alle klasser har to måltider pr rute, individuelle HD-skærme med indbygget underholdning, og håndbagage medfølger. Hvis du vælger at opgradere til SAS Charter Business eller SAS Charter Plus, er nedenstående også inkluderet.

SAS Charter Business

SAS Charter Plus

· Fast Track (afgang CPH)

· SAS lounge (afgang CPH)

· Prioriteret check-in og boarding (afgang CPH)

· A la carte menu

· Velkomstdrink

· Generøs buffet med fine vine, frugt og snacks

· Underholdningssystem på 15,5" HD-skærm

· Indchecket bagage 40 kg (opdelt i to tasker)

· Håndbagage 8 kg

· WiFi gratis

· Helt flad seng

· Plads i forkabinen

· Bredere sæde (52 cm) med 112 cm pitch

· Prioriteret check-in (afgang CPH)

· Tre-retters Plus menu

· Drikkevarer inkluderet i måltiderne

· Underholdningssystem på 12" HD-skærm

· Indchecket bagage 30 kg

· Håndbagage 8 kg

· WiFi mod betaling

· Bredere sæde (51 cm) med 96 cm pitch

Kontakter

Billeder

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye