SPAR åbner i Søllerød inden sommer

Del

Med udgangen af maj får Søllerød et nyt supermarked. SPAR har sikret sig den historiske butiksbygning i Søllerød Park og efter en periode med indvendig ombygning og indretning, er butikken snart klar til at give borgerne i lokalområdet et nyt supermarked med fokus på kvalitet og lokal tilknytning.

SPAR åbner supermarked i Søllerød inden udgangen af maj. Ombygning og indretning er i fuld gang. Her købmand Ali Feili flankeret af salgschef Jens Bredvig Larsen og HR Business Partner Line Beknow.
SPAR åbner supermarked i Søllerød inden udgangen af maj. Ombygning og indretning er i fuld gang. Her købmand Ali Feili flankeret af salgschef Jens Bredvig Larsen og HR Business Partner Line Beknow.

Borgerne i og omkring Søllerød Park får snart et nyt supermarked. Supermarkedskæden SPAR rykker ind i den historiske bygning. Med det får lokalområdet en butik, der har fokus på den lokale forankring og udmærker sig med høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. 

I spidsen for den nye butik, kommer den 31-årige Ali Feili, der efter en årrække med fremtrædende roller i Dagrofas kæder, kom ind i SPAR-systemet og senest har stået i spidsen for SPAR i Rørvig. 

Det er Dagrofa-koncernen, der står bag SPAR, samt de øvrige kæder MENY, Min Købmand og Let-Køb. 

“Jeg glæder mig utroligt meget til at slå dørene op for SPAR i Søllerød. Jeg har indtryk af, at borgerne har ventet på denne butik. Mens vi har arbejdet med planlægning og indretning, har jeg kunne følge håndværkerne arbejde, og jeg er sikker på, at vi får skabt en rigtigt lækker butik, som det bliver en oplevelse at komme i,” siger Ali Feili, der begyndte i Dagrofas butikker allerede som ungarbejder i teenageårene.  

Ali Feili fremhæver selv en række ting, som han forventer vil tiltale kunderne i den nye butik. 

“Vi får en lækker frisk grøntafdeling, delikatesse med lækre oste, tapas og meget andet. Vi får også en stor vinafdeling med masser af kold hvidvin, rosé og champagne og så har vi aftale med en masse eksterne leverandører, der leverer eksklusive kolonialvarer,” siger han.  

“Ali er en meget spændende og dygtig leder, som jeg første gang mødte på vores købmandsuddannelse i Dagrofa for få år siden. Vi er utroligt glade for, at han har sagt ja til at stå i spidsen for butikken i Søllerød, og vi glæder os til at få ansat en række medarbejdere til at supplere ham i dagligdagen,” fortæller Line Løvendal Beknow, der er HR Business Partner i kæderne SPAR, Min Købmand og Let-Køb. 

Salgschef i SPAR, Jens Bredvig Larsen, har også hjulpet købmand Ali Feili med at få butikken i Søllerød på plads. Også han glæder sig til, at butikken slår dørene op for kunderne den 30. maj. 

“Med SPAR får Søllerød et supermarked, der fokuserer på den lokale tilknytning, gode og friske varer og samtidig har prismatch mod discount på 400 varer. I SPAR kalder vi vores prismatch for Gul Pris, og det sikrer, at kunderne kan få de varer, de køber mest, til samme pris som i discountbutikkerne,” siger Jens Bredvig Larsen. 

SPAR har i år været 70 år i Danmark. Dette bliver fejret med en lang række gode tilbud og lokale events over hele landet i løbet af 2024. Butikken i Søllerød bliver SPAR nummer 138, og der er yderligere en række butikker på vej som følge af, at Dagrofa overtog otte butikker i forbindelse med, at Aldi-kæden trak sig ud af Danmark.  

Kontakter

Billeder

Købmand Ali Feili ser frem til at åbne SPAR Søllerød inden udgangen af maj. Han kommer med stor erfaring fra både SPAR og MENY.
Købmand Ali Feili ser frem til at åbne SPAR Søllerød inden udgangen af maj. Han kommer med stor erfaring fra både SPAR og MENY.
Download

Om Dagrofa

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. 

Følg pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dagrofa ApS

SPAR og Ren Natur forsætter det landsdækkende samarbejde om at indsamle affald for at skabe en renere natur i Danmark22.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

For 6. år i træk støtter SPAR op om et renere lokalmiljø i samarbejde med non-profit-projektet Ren Natur, som er drevet af nonprofitorganisationen Hold Danmark Rent. Ren natur blev startet i 2018, og har siden da arrangeret ruter i hele landet, hvor lokalforeninger frivilligt melder sig til en rute i deres kommune. Igen i år kommer over 100 SPAR-købmænd til at være samlingspunkt for de lokale foreninger, der sammen indsamler affald i naturen og samtidig får en økonomisk støtte til klubkassen af SPAR og KFI Erhvervsdrivende Fond, som arbejder for at styrke selvstændige købmænds position i Danmark, ved bl.a. at stille lejemål, finansielle ydelser og uddelinger til rådighed for købmændene.

Dagrofa Foodservice lancerer for første gang et stort magasin om fødevaregrossistens CSR-indsatser14.5.2024 08:44:14 CEST | Pressemeddelelse

En af landets største totalleverandører til professionelle køkkener – Dagrofa Foodservice – lancerer nu et stort CSR-magasin med titlen ’Sammen tager vi ansvar’. Magasinet indeholder en lang række konkrete eksempler på, hvordan virksomheden arbejder med f.eks. madspildsreduktion, energiforbedringer og kulinarisk uddannelse af kunder i den ansvarlige menu.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye