Zoologisk Have i København

Sebastian Klein bliver ambassadør for Zoologisk Have

Del

Sebastian Klein vil sammen med ZOO redde verdens dyr og natur - og opfordrer alle til at gøre det samme

Sebastian Klein skal hjælpe ZOO med at sætte fokus på at redde verdens dyr
Sebastian Klein skal hjælpe ZOO med at sætte fokus på at redde verdens dyr ZOO København

Da Sebastian Klein som barn mødte de vilde dyr i Zoologisk Have for allerførste gang, var det øjeblikkelig kærlighed. Interessen for dyr havde han altid haft, men her stod han pludselig ansigt til ansigt med de store isbjørne og mægtige elefanter.

- Det var en magisk verden, der åbnede sig. Det var fantastisk at opleve, at noget så unikt og specielt fandtes i virkeligheden. Det betød enormt meget at se dem foran mig og at stå så tæt på dem, at jeg nærmest kunne mærke isbjørnens ånde, siger Sebastian Klein.

Derfor tøvede forfatter og naturformidleren ikke et sekund med at sige ja til at blive ZOO-ambassadør, og dermed få sat fokus på, at man kan støtte Zoologisk Haves mange projekter for at passe på verdens dyr - og deres levesteder. 

- Jeg synes, at det er et stort privilegium at kunne være med til at udbrede budskabet om ZOO’s projekter verden over. Mennesket har skabt en masse ødelæggelse, og det er kun os, der kan rette op på det. Så jeg anser det også som en pligt at hjælpe, siger Sebastian Klein.

HJERTET HAR ALTID BANKET FOR DYRENE

Sebastian Klein har med egne ord altid været pjattet med de dyr, som senere skulle komme til at betyde så meget for hans karriere. Det skyldes ikke mindst dyrenes historier, som fulgte med, når han besøgte Zoologisk Have med sine forældre eller bedsteforældre. Og dyrenes historier og betydning er nok den vigtigste grund til at støtte ZOO, mener han.

- Dyrene har altid været der gennem min opvækst og især gennem Zoologisk Have. Min far kunne hente mig i børnehaven og spørge: ’Hvor vil du hen i dag?’ Og så svarede jeg: "Zoologisk Have", for det var lige fantastisk og fascinerende hver gang. 

ZOO har gennemgået en stor udvikling siden Sebastian Klein var barn, hvilket den entusiastiske naturformidler hilsner velkomment. 

-En gang var Zoologisk Have et sted, hvor man måske "bare" ind for at kigge på dyr, men der er sket rigtig meget over årene. Der er kommet en helt anden bevidsthed om, hvad formålet med en zoologiske haver er. I dag er ZOO jo en formidlingsinstitution, hvor man tænker i både naturbevarelse, forskning, og hvordan man beskytter truede arter. Som ambassadør kan man således være med til at sikre ZOO’s vigtige arbejde og hjælpe, der hvor det batter, siger Sebastian Klein.

STØTTEN NÅR LANGT UD

ZOO’s gæster bidrager til at redde verdens dyr, hver gang de bruger penge inde i Haven. Men nu bliver det altså endnu nemmere at støtte ZOO’s over 30 projekter i Danmark og rundt om i verden. Som ZOO-ambassadør, -donor eller -sponsor går bidragene direkte til blandt andet forskning i moskusokser og klimaforandringer i Arktis, beskyttelse mod krybskytteri af næsehorn i Sydafrika og vigtige, naturgenoprettende projekter i Danmark. Og selvfølgelig også til dyrene i Haven på Frederiksberg. 

ZOO er glade for, at Sebastian Klein vil være med til sætte fokus på ZOO's mange projekter. 

-Jeg tror ikke, vi kan finde en bedre ambassadør for Zoologisk Have. Sebastian Klein har om nogen erfaring med formidling af dyr gennem adskillige børnebøger, tv og film. Vi er så glade for, at han gerne vil være ambassadør og hjælpe os med at sprede budskabet om alt det vigtige arbejde, ZOO gør, for naturbeskyttelse og truede dyr verden over, siger salgsansvarlig for sponsor- og erhvervsnetværk Marie Gruelund.

Sådan kan man blive ZOO-ambassadør som Sebastian Klein.

  • Man kan støtte ZOO’s arbejde med truede dyr og naturbevarelsesprojekter gennem et ambassadørskab og modtage et flot bevis. Man kan også give et ambassadørskab i gave.
  • Man kan donere et valgfrit beløb til ZOO
  • Man kan blive sponsor som virksomhed og dermed støtte ZOO gennem særlige sponsorpakker. 
  • Køb Zookort: Få adgang til ZOO året rundt

https://www.zoo.dk/stoet-verdens-dyr

Kontakter

Billeder

Sebastian Klein skal hjælpe ZOO med at sætte fokus på at redde verdens dyr
Sebastian Klein skal hjælpe ZOO med at sætte fokus på at redde verdens dyr
Download

ZOO er sat i verden for at fremme naturbevarelse. Det gør vi gennem inspiration og opdagelser for vores gæster i Zoologisk Have København. Vi bidrager aktivt i det internationale arbejde med at bevare dyrearter og naturområder. Vi øger interessen og forståelsen af naturen og dens mangfoldighed og bidrager med vigtig forskning. Alt, hvad vi gør, er natuligvis baseret på et videnskabeligt grundlag.

Følg pressemeddelelser fra Zoologisk Have i København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Zoologisk Have i København

Babyboom i Zoologisk Have: Chimpanseunge og flodhesteunge født16.5.2024 08:51:12 CEST | Pressemeddelelse

Mandag den 13. maj kom en velskabt chimpanseunge til verden i Zoologisk Have København. Kun to dage senere, onsdag den 15. maj, blev en flodhesteunge født midt i åbningstiden til frit skue på Savannen. Begge fødsler er forløbet godt, og både mødre og unger er sunde og raske Se billeder her: FLODHEST VIDEO + FOTOS (Frank Rønsholt): https://we.tl/t-WKxQWH5c1D CHIMPANSE VIDEO + FOTOS (kreditering Zoologisk Have København / København ZOO): https://we.tl/t-ChJmukXeBL

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye