Transportministeriet

Transportminister: Hold jer orienteret om trafikken

Del

På grund af branden i Børsen opfordrer transportministeren til at holde sig orienteret om trafikken – Vejdirektoratet følger udviklingen.

På grund af håndteringen af branden i Børsen opfordrer transportminister Thomas Danielsen til, at man er ekstra opmærksom på trafikforholdene, hvis man skal til indre by.

- Det er en trist dag for Danmark, og håndteringen af branden vil trække lange spor den kommende tid. Derfor vil jeg opfordre alle til at holde sig orienteret, vise hensyn og følge politiets anvisninger i trafikken i området omkring Børsen, siger Thomas Danielsen.

Der er nedsat en Lokal Beredskabsstab (LBS), som koordinerer blandt andet trafikken. Her deltager Vejdirektoratet også. Trafikken kan følges via Vejdirektoratets trafikinfo, politiets sociale medier og medierne i det hele taget. 

Links

Følg pressemeddelelser fra Transportministeriet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Transportministeriet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye