DI - Dansk Industri

Presseinvitation til Danish Diversity Awards 2024

Del

Dansk Industri og Goodtalks fejrer mangfoldigheden og hylder de mennesker og virksomheder, der arbejder målrettet for at styrke diversitet, ligestilling og inklusion i Danmark ved dette års Danish Diversity Awards 2024 den 18. april i Industriens Hus.

Danish Diversity Awards løber af stablen den 18. april 2024 i Industriens Hus. Vi sætter fokus på dem, der gør en forskel, fordi vi tror på, at alle talenter uanset baggrund skal komme i spil – til gavn for den enkelte, et innovativt erhvervsliv og vores samfund.

Pressen er inviteret til at dække hele awardshowet med Sara Bro som vært. Det vil være muligt at få interviews med alle de nominerede, vinderne samt DI’s direktør Kinga Szabo Christensen og Pernille Sandberg Bech og Ditte Vigsø fra Goodtalks.

Til prisuddelingen vil der desuden være taler fra beskæftigelsesministeren, Ane Halsboe-Jørgensen, samt fhv. vicestatsminister og formand for Venstre, Jakob Ellemann-Jensen, Mette Kaagaard, CEO i Microsoft Danmark og Island, og Christian Jensby, CEO i Deloitte.

Der vil blive uddelt seks priser indenfor to overordnede kategorier:

Vi anerkender personer, der er med til at skabe mere mangfoldige og inkluderende organisationer og lige muligheder for alle:

  • Årets CEO
  • Årets HR/D&I/CSR direktør/leder
  • Årets medarbejder/leder

Vi hylder virksomheder, som er lykkedes med at skabe en arbejdsplads med en høj grad af diversitet og inklusion: ​

  • Årets virksomhed (færre end 500 medarbejdere)
  • Årets virksomhed (flere end 500 medarbejdere)
  • Årets diversitets- og inklusionsinitiativ

Læs mere om konferencen og prisuddelingen her: www.di.dk/dda

Tid og sted:

Danish Diversity Awards 2024 afholdes d. 18. April 2024 fra kl. 15.00 – 19.15.

Industriens Hus
H.C. Andersens Boulevard 18
1553 København V

Tilmelding skal ske til DI's presserådgiver Ditte Rieland på mail dirh@di.dk

Danish Diversity Awards er muliggjort med støtte fra Finansforbundet, Grundfos, Kemp & Lauritzen, NCC, ABB, Allianz, Arla, Bestseller, BEC, Coop, Coor, EG, Enemærke & Petersen, Friday og DHL.

Om Danish Diversity Awards

Danish Diversity Awards er en årlig prisuddeling afholdt i samarbejde mellem Goodtalks og Dansk Industri, med et klart formål:

At anerkende konkrete handlinger, indsatser og adfærd, der udfordrer konventionel tænkning og bidrager til at styrke mangfoldighed og inklusion på arbejdspladser.

Danish Diversity Awards 2024 er en del af Danish Diversity Week, en hel uge fra den 15.-19. april 2024 med aktiviteter rundt om i Danmark for at skabe en bevægelse mod mere mangfoldige og inkluderende arbejdspladser.

Som del af Danish Diversity Week afholdes også Danish Diversity Day i Aarhus tirsdag d. 16. April. Temaet for dagen  er Mangfoldighed starter med MIG – fordi alle har et ansvar for at møde os selv og andre med nysgerrighed, respekt og tillid. På Danish Diversity Day vil du møde inspirerende talere og eksperter, der deler deres egen uglossy fortælling og perspektiv på, hvordan og hvorfor ”Mangfoldighed starter med mig”.

Læs mere om Danish Diversity Week på  Goodtalk's hjemmeside

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI - Dansk Industri

Ny global undersøgelse: Mening på arbejdet stiger for andet år i træk – de unge scorer fortsat lavest22.5.2024 14:37:16 CEST | Pressemeddelelse

Det er blevet mere meningsfyldt at gå på arbejde, viser nye tal fra Voluntas. Det er andet år i træk, at scoren for meningsfuldt arbejde stiger, efter flere år med fald. Ifølge den globale undersøgelse 'Meningsfuldhed på Arbejdet 2024', foretaget af det danske rådgivningsfirma Voluntās, er følelsen af mening på jobbet steget fra 73 i 2023 til 74 i 2024. - Vi er nu for alvor kommet ud af pandemien, der udgjorde et historisk lavpunkt, hvad angår den mening, vi mennesker oplevede i vores arbejde. Vi begynder at mærke et stærkere tilhørsforhold og ser et tydeligere formål med det vi laver, idet vi igen kan forholde os fysisk til vores arbejdsplads, vores kollegaer og det produkt, vi i sidste ende hver især bidrager til. Men vi er bestemt ikke i mål og mange organisationer er stadig ved at finde sig til rette i en virkelighed, hvor både arbejdsformer og indstillingen til selve arbejdets plads i livet, har forandret sig fundamentalt, siger Nicolai E. E. Iversen, Chief Philosophy Officer hos

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye