STARK Danmark

Ny trælastdirektør på posten i STARK Ringsted

Del

Daniel Juul Madsen er ny trælastdirektør i STARK Ringsted. Han kommer fra en stilling som trælastdirektør i STARK Brøndby.

Det er garvede kræfter, der fra 15. april har indtaget jobbet som trælastdirektør i STARK Ringsted. Daniel Juul Madsen har været ansat i STARK i 14 år i forskellige stillinger, blandt andet som teamleder og salgschef i STARK Glostrup. Senest har Daniel bestridt posten som trælastdirektør i STARK Brøndby. Daniel har en baggrund som tømrer og er desuden udlært i trælast i STARK Hillerød.

- Daniel har en god indsigt i branchen, markedet, leverandører og kundegrupper. Efter 14 år har han i sit DNA, hvordan vi arbejder i STARK. Samtidig er han en dygtig leder, der har de helt rette egenskaber til at skabe både motivation, trivsel og arbejdsglæde hos medarbejderne i det daglige, siger regionsdirektør Lasse Frederiksen.    

Ønsker at udvikle medarbejderne  

Forretningen i Ringsted har for nyligt fået en ny hal og byggemarked, samt opgradering af tøj- og udlejningsafdelingen. Rammerne for forretningen er med andre ord på plads, og Daniel Juul Madsen vil derfor have et specielt fokus på at udvikle medarbejdernes kompetencer, fortæller han.

- For mig er det vigtigt at tage alt det, jeg har lært på min rejse hertil, og give det videre til mine medarbejdere. Jeg ønsker at løfte niveauet for medarbejdernes kompetencer endnu mere og udvikle dem. Det handler kort og godt om, at vi altid skal være gode til at se kunderne og hjælpe dem, hvor vi kan, siger han.

Privat bor Daniel Juul Madsen i Solrød Strand med sin kæreste og deres to børn.

Kontakter

Billeder

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

STARK har tilsluttet sig FN’s Global Compact principper for ansvarlig virksomhedsførelse og arbejder med videnskabsbaserede mål for at holde den globale opvarmning under 1,5 °C. Målet er at nå netto nul emissioner inden 2050.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye