Vejdirektoratet

Nu åbner ny rundkørsel på Falster – trafikken omlægges på ny

Del

Vejdirektoratet er i gang med at anlægge vejen, der skal føre frem til den nye Storstrømsbro.

Den nye vej skal tilsluttes i en ny rundkørsel på Gåbensevej i stedet for den nuværende Gåbensevej/Storstrømsvej/Orehoved Langgade.

Første fase af arbejdet med rundkørslen, der begyndte i efteråret 2023, er overstået, og rundkørslen er anlagt og kan åbne. Nu begynder næste fase af vejændringerne på Falster, hvilket betyder, at trafikken omlægges på ny.

I den gamle rundkørsel på Gåbensevej vil benet mod Storstrømsvej være spærret.

Trafikken omlægges derfor, og cyklister vil skulle køre via vejene Orehoved Langevej, Gyldenbjergvej og Vedby Vesterskovvej. Omkørselsruten for andre trafikanter går via Gåbensvej og Nr. Vedbyvej. Omkørselsruterne er skiltet.  

Vejdirektoratet henstiller til, at trafikanterne benytter de skiltede omkørselsruter.

Trafikomlægningen forventes at ske fra mandag den 15. april 2024 og vil forventeligt vare til slutningen af juni 2024.

Herefter følger så en fase med efterfølgende arbejder i forbindelse med opbrydning af den gamle rundkørsel på Gåbensevej.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Vejdirektoratet

I starten af juni får Sallingsundbroen udført et generaleftersyn29.5.2024 08:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Sallingsundbroen, som er en del af rute 26 og forbinder Mors med Salling, har de seneste år gennemgået et større renoveringsarbejde med blandt andet ny belægning på broen. Bortset fra mindre opfølgende arbejder, særligt ved dilatationsfugerne, er det arbejde afsluttet. Nu er det tid til et rutinemæssigt eftersyn af de resterende bygværksdele på broen. Et generaleftersyn af broer og tunneler gennemfører Vejdirektoratet hvert 5. eller 6. år.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye