Energistyrelsen

Fra i dag kan du igen søge tilskud til at energirenovere din bolig

Del

Energirenoveringspuljen åbner i dag. Mere end 20.000 danskere har i de seneste år energirenoveret boligen med tilskud fra Energistyrelsens puljer. Nu får danskerne muligheden igen.

Så er der nye tilskudskroner, som du kan søge til din energirenovering. Foto: Colourbox
Så er der nye tilskudskroner, som du kan søge til din energirenovering. Foto: Colourbox

Har du overvejet at energirenovere din bolig? Så kan det netop nu være muligt for dig at få tilskud - for eksempel til isolering af din bolig, udskiftning af vinduer eller til et helt nyt ventilationsanlæg. Energirenoveringspuljen er en tilskudsordning til danskere, der bor i huse med energimærkerne E, F og G, og som ønsker at gøre deres hus mere energieffektivt. Sidste år blev der givet tilsagn til 1.373 danske husejere.

Alle tilskud fra Energirenoveringspuljen beregnes ud fra satser, som er fastsat ud fra den estimerede gennemsnitlige markedspris for et givent renoveringsprojekt, og satserne varierer alt efter, hvilket energimærke en bolig har.

Jeg kan kun opfordre til, at husejerne søger de mange puljemidler, der nu er blevet frigivet. Et tilsagn fra Energirenoveringspuljen betyder nemlig både, at man sparer penge på sin renovering lige nu og her, ligesom der på den lange bane vil være mange penge sparet på de årlige energiregninger, fordi man har investeret i at gøre sit hus mere energieffektivt,” siger Lone Brose, som er chef for puljeadministration i Energistyrelsen.

Find mere information om Energirenoveringspuljen og hvordan du søger tilskud. 

Om Energirenoveringspuljen

  • Energirenoveringspuljen udspringer af Energiaftalen 2018.
  • Formålet med puljeordningen er at yde tilskud til klimavenlige energiforbedringsprojekter i danske hjem. Først og fremmest for at opnå daglige energibesparelser og energieffektiviseringer for den enkelte - samt for på den lange bane at bidrage til at reducere Danmarks samlede udledning af CO2.
  • Det er Energistyrelsen, der administrerer Energirenoveringspuljen.
  • Minimumsgrænsen for projekter, som du kan søge tilskud til, er 5.000 kroner.
  • Energirenoveringspuljen er indtil videre tilført 30 millioner kroner for perioden fra 10. april til 1. august.

Find svar på mange spørgsmål: Søg tilskud (sparenergi.dk)

Andre spørgsmål vedr. Energirenoveringspuljen: Kontakt SparEnergi.dk på 31 15 90 00 eller info@sparenergi.dk

Kontakter

Energistyrelsens pressetelefon (modtager ikke SMS'er)

Tlf:33 95 08 00

Energistyrelsen

I Energistyrelsen gør vi en forskel hver dag. I Danmark og i lande verden over. Vores vision om at opnå et klimaneutralt samfund i vækst og balance er den største opgave, vi skal være med til at løse. Vi ved, at vi skal tænke ambitiøst, og vi ved, at vi skal tænke nyt. Vores mål er en klog, grøn omstilling, hvor Danmark går foran, og danske erfaringer anvendes globalt. Hvor grønne løsninger, sikker og effektiv forsyning og økonomi tænkes sammen.

Følg pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Energistyrelsen

Kom til konference om lokal inddragelse og opbakning til opsætning af vedvarende energi på land14.5.2024 13:38:26 CEST | Nyhed

Skal en firedobling af el-produktionen fra vedvarende energi på land inden 2030 lykkes, er det afgørende, at der er lokal opbakning til vedvarende energi i lokalområdet. Derfor inviterer VE-rejseholdet til konference om lokal inddragelse og opbakning til vedvarende energi i det åbne land. Konferencen vil danne ramme for drøftelser om den nyeste viden og erfaringer på området på tværs af kommuner, branche og institutioner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye