Billund Kommune

GGIF Håndbold i Grindsted får en hjælpende hånd efter oprykning

Del

Billund Kommune hæver det årlige sponsorat til Grindsteds håndboldherrer til i alt 750.000kr. Det sker for at støtte holdet, der på imponerende vis er rykket op i Danmarks bedste håndboldliga, hvor de skal leve op til en række nye krav.

Økonomiudvalget i Billund Kommune har besluttet at hæve kommunens årlige sponsorat til GGIF Håndbold i Grindsted for at imødekomme de nye krav, som klubben bliver stillet overfor ifbm. oprykning til håndboldligaen. Foto: Netavisen Grindsted
Økonomiudvalget i Billund Kommune har besluttet at hæve kommunens årlige sponsorat til GGIF Håndbold i Grindsted for at imødekomme de nye krav, som klubben bliver stillet overfor ifbm. oprykning til håndboldligaen. Foto: Netavisen Grindsted Foto: Netavisen Grindsted

GGIFs håndboldherrer er rykket op i håndboldligaen. Det stiller nye forventninger og specifikke krav til klubben. Kravene til hele setuppet omkring håndboldkampene ændres med deraf følgende omkostninger til for eksempel højere gebyrer til dommere og turneringsdeltagelse samt nye gulve og et ændret billetsystem, ligesom klubben skal være et anpartsselskab.

Økonomiudvalget i Billund Kommune har derfor besluttet at hæve kommunens årlige sponsorat fra 250.000kr. til 750.000kr. 

Det højere sponsorat forudsætter, at håndboldherrerne forbliver i ligaen, og at spillerne stiller sig til rådighed i forbindelse med kommunale arrangementer, kampagner/kommunikation mv. 

”Det er helt fantastisk og gør mig simpelthen så stolt, at håndboldherrerne er rykket op i ligaen. De fortjener i den grad en hjælpende hånd til de nye krav, der møder dem. Samtidig betyder det enormt meget for en kommune som vores, at vi spiller med i toppen. Jeg er sikker på, at det kan inspirere vores unge til i endnu højere grad at melde sig ind i foreningslivet og måske endda selv søge en professionel sportskarriere. Samtidig er jeg slet ikke i tvivl om, hvor meget det betyder for branding af vores kommune, siger Stephanie Storbank, borgmester i Billund Kommune.

Lynghallen boblede over, da cirka 900 tilskuere overværede, at håndboldherrerne vandt den afgørende kamp, der sendte dem op i ligaen. 

Flemming Pedersen, der er formand for GGIF Håndbold i Grindsted, er meget taknemmelig for den lokale opbakning og for sponsoratet.

”Vi er meget ydmyge og beærede. Vi er glade for, at vi kan være et lokomotiv til at brande Grindsted, og at vi kan inspirere unge mennesker til at flytte til byen for at forfølge deres drøm om at blive professionelle håndboldspillere. Samtidig håber vi på, at vi kan tiltrække endnu flere tilskuere, så der kommer flere besøgende til byen. Takket være sponsoratet fra Billund Kommune har vi fået en håndsrækning, der sikrer, at resten af klubben ikke bliver påvirket af de større krav, som vi møder til vores håndboldkampe,” lyder det fra Flemming Pedersen, formand for GGIF Håndbold, Grindsted. 

Kontakter

Billeder

Stemningsbillede fra Grindsted Håndbolds oprykningskamp. Foto: Netavisen Grindsted
Stemningsbillede fra Grindsted Håndbolds oprykningskamp. Foto: Netavisen Grindsted
Download

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

Et nyt daghjem flytter midlertidigt ind på Mødestedet21.5.2024 19:36:01 CEST | Pressemeddelelse

Som opfølgning på budgetforliget for 2024-2027 har kommunalbestyrelsen netop besluttet, at et nyt daghjem midlertidigt skal flytte ind i Mødestedets hovedbygning. Målet er at udvikle og få erfaringer med, hvad et daghjem skal kunne for at imødekomme borgernes behov. Daghjemmet vil som udgangspunkt være åbent i dagtimerne alle hverdage, men både funktioner og åbningstider bliver tilpasset efter borgernes behov.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye