Airmaster A/S

Airmaster A/S: En 360° tilgang til bæredygtighed

Del

I mere end 30 år har Airmaster været markedsleder i at udvikle effektive decentrale ventilationsløsninger, der løfter indeklimaet til tops samtidig med at energiforbruget og driftsomkostningerne presses i bund. Udforsk produkterne, brugervenligheden og den energieffektivitet, som du kan se frem til, når du samarbejder med Airmaster.

Airmaster, Aars
Airmaster, Aars

En 360° tilgang til bæredygtighed

Dét giver god mening!

Det er dybt indlejret i Airmasters forretningsforståelse at optimere ressourceforbruget i vores produktion. Naturligvis uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Det gør vi både, fordi vi tror på, at det giver os den mest levedygtige forretning, og fordi vores kunder fortjener trygheden ved et premium produkt. Men det er kun en del af vores forståelse af bæredygtighed.

I videoen, som du finder på vores hjemmeside, præsenterer Sanne Laumann, Chief Visionary Officer hos Airmaster, vores tilgang til bæredygtighed.

Læs mere her

Billeder

Airmaster, Aars
Airmaster, Aars
Download
Sanne Laumann Chief Visionary Officer, Airmaster.
Sanne Laumann Chief Visionary Officer, Airmaster.
Download

Links

Om Airmaster

Airmaster er markedsleder inden for decentral ventilation. Vores anlæg installeres i det enkelte rum eller område og ventilerer lokalt i modsætning til et stort centralt anlæg.

Vi tilbyder markedets mest omfattende produktudvalg til alle behov. Vi er erfarne med mere end 120.000 installerede enheder i industrielle, kommercielle og offentlige bygninger over hele verden.

Vi startede i Aars, i det nordlige Danmark og her ligger vi stadig. I dag er vores familie vokset til mere end 200 passionerede kollegaer, som hver dag arbejder tæt sammen for at sikre, at vi leverer det bedste indeklima til vores partnere.

Følg pressemeddelelser fra Airmaster A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Airmaster A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye