Airmaster A/S

Ventilation er vigtig i fremtidens byggeri

Del

God ventilation kræver mere end at åbne et vindue på klem i ny og næ. Det er et vigtigt aspekt i en fremtidssikker bygning, der lever op til alle lovkrav. Men det er også en stor investering – og derfor skal det gøres ordentligt.

Thomas Lyngvad, Lyngvad Indeklima Rådgivning
Thomas Lyngvad, Lyngvad Indeklima Rådgivning

Hvad skal man være opmærksom på, når man dimensionerer ventilation for at sikre en optimal løsning, der hverken går på kompromis med bygningens udformning eller brugerkomforten?

Indeklimarådgiver Thomas Lyngvad deler ud af sine erfaringer, som han har samlet gennem mere end 10 år i branchen. Du får et indblik i, hvilke faldgruber du skal styre udenom for at få projektet bedst muligt fra dimensionering til ibrugtagning.

Hør Thomas Lyngvad fortælle om, hvad man skal huske at være opmærksom på for at få et optimalt ventilationsanlæg, og hvordan han griber ventilationsprojekter an.

Her kommer han blandt andet omkring:

  • dimensionering

  • fordelene ved at indtænke ventilation i bygningsdesignet tidligt

  • overlevering af ventilationsanlægget til bygherre, brugere og driftsansvarlige

  • og hvad han ser som de vigtigste fordele ved et decentralt ventilationsanlæg

Se med via linket eller læs mere på vores hjemmeside. 

Nøgleord

Billeder

Tv. Søren Gudiksen (Airmaster) og th. Thomas Lyngvad (Lyngvad Indeklima Rådgivning)
Tv. Søren Gudiksen (Airmaster) og th. Thomas Lyngvad (Lyngvad Indeklima Rådgivning)
Download

Links

Om Airmaster

Airmaster er markedsleder inden for decentral ventilation. Vores anlæg installeres i det enkelte rum eller område og ventilerer lokalt i modsætning til et stort centralt anlæg.

Vi tilbyder markedets mest omfattende produktudvalg til alle behov. Vi er erfarne med mere end 120.000 installerede enheder i industrielle, kommercielle og offentlige bygninger over hele verden.

Vi startede i Aars, i det nordlige Danmark og her ligger vi stadig. I dag er vores familie vokset til mere end 200 passionerede kollegaer, som hver dag arbejder tæt sammen for at sikre, at vi leverer det bedste indeklima til vores partnere.

Følg pressemeddelelser fra Airmaster A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Airmaster A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye