All Things Live ApS

Kiasmos skaber hypnotiserende bølgeskvulp i Poolen

Del

Den anerkendte duo vender tilbage til livescenen for første gang i 5 år og indtager Poolen i København med deres eksperimenterende og minimalistiske techno 22. september.

KIASMOS
KIASMOS // Foto: Maximilian König

Et nyt kapitel kan anes i horisonten for den indflydelsesrige techno-duo Kiasmos, der siden deres kritikerroste debut i 2014 har tryllebundet fans over hele verden med deres unikke lydlandskaber.

Kiasmos består af den islandske komponist Ólafur Arnalds, der er kendt for sin enestående fusion af minimale klaver- og strygekompositioner med elektroniske elementer, og den fænomenale færøske electro-pop troldmand Janus Rasmussen.

Med Kiasmos eksperimenterer den fingernemme duo i spændingsfeltet imellem deres musikalske styrker, og skaber et dragende kærlighedsmøde mellem det akustiske klaverbaserede og synth-tung elektroniske beats.

Koncerten i Poolen til september bliver Kiasmos’ første besøg i Danmark som duo, men Ólafur Arnalds var senest forbi i 2022, hvor han gav koncert i et udsolgt DR Koncerthuset.

Kiasmos
22. september Poolen, København
Billetpris: 320,- + Gebyr
Billetsalget starter 11. april kl.12.00
Billetter via allthingslive.dk / ticketmaster.dk 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

KIASMOS
KIASMOS
Download

Links

Om All Things Live

All Things Live Denmark er tidligere ICO Concerts, som er en af Nordens største og ældste koncertarrangører, og er gennem mere end 30 år en af de førerende selvstændige nordiske promoters. All Things Live Denmark promoverer årligt mere end 600 shows på tværs af Danmark, Skandinavien og resten af Europa med hovedfokus på koncerter med internationale og lokale artister samt lokal og international comedy.

Vi beskæftiger os med alle typer kunstnere, og vores repertoire spænder bredt fra rock, over opera og hiphop til de allerstørste pop-navne, og vi har arrangeret koncerter med blandt andre The Rolling Stones, Rammstein, Justin Bieber, Céline Dion, Katy Perry, Sam Smith, Andrea Bocelli, Michael McIntyre, Kevin Hart, Trevor Noah, MORTEN, Fabräk, Pauline, Nabiha og lavet lokale comedy tpurs med Heino Hansen, Ruben Søltoft og BROS.

Følg pressemeddelelser fra All Things Live ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra All Things Live ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye