Nicolaj er ny kunderådgiver i Andelskassen i Ribe

Del

Ripenseren Nicolaj Forst Jensen er ansat som kunderådgiver i Andelskassen i Ribe. Han kommer med stor viden om boligmarkedet, og så arbejder han ud fra, at en god relation er en tryg relation.

28-årige Nicolaj Forst Jensen er et kendt ansigt i Ribe. Han er født og opvokset i byen og bor her den dag i dag. De sidste fem år har han arbejdet som ejendomsmægler i Nybolig i Ribe. Tidligere har han også været tilknyttet Esbjerg FB, hvor han spillede på kontrakt på ungdomsholdet.

”Ribe er en fantastisk lille by, hvor vi har det hele – et godt butiksliv, kulturelle og sportslige arrangementer, og så er den ikke større end, at folk kender hinanden på kryds og tværs. Som ejendomsmægler har jeg mødt mange mennesker og har rådgivet om mange huskøb- og salg, og min brede erfaring inden for boligrådgivning er en stor styrke som kunderådgiver i Andelskassen,” siger Nicolaj og fortsætter:

”Fodbold har altid været en stor del af mit liv. Det er mit frirum, og jeg kan godt lidt at være en del af et socialt hold. Jeg går altid efter at vinde, men vi skal vinde som hold, og det passer også godt sammen med Andelskassen og ikke mindst holdet i Ribe, hvor jeg allerede kender flere af kollegerne.”

Nicolaj har nemlig valgt at blive en del af Andelskassen i Ribe som kunderådgiver, og her er han landet på sin rette hylde.

”Jeg kan godt lide at lære mine kunder at kende og opbygge en langvarig relation, og det får jeg i større grad mulighed for her i Andelskassen. Jeg synes, det er spændende at rådgive kunderne der, hvor de er i livet, og jeg er god til at lytte og sætte mig ind i de behov, kunderne har. Alle mennesker er forskellige, og det er en tillidssag at blive rådgivet af andre om sin økonomi, så det er vigtigt at være på bølgelængde og have en god og tryg relation,” siger Nicolaj.

Nicolaj bor sammen med sin kæreste og deres hund. Nicolaj er et stort familiemenneske og er glad for at bo tæt på sin familie, som alle bor i Ribe. I fritiden er Nicolaj fodboldtræner for Hvidings serie 3-hold.

Kontakter

Danske Andelskassers Bank – i daglig tale Andelskassen – er en børsnoteret bank med hovedkontor i Hammershøj og 18 afdelinger rundt i landet. I hele organisationen tager vi afsæt i, at vi tror på, at alle har brug for gode relationer. Det er det, der får os til at sige højt, at vi er mere end bare en bank. Vi er mennesker, der interesserer os for andre mennesker. Det præger vores rådgivning af både privat- og erhvervskunder.

Følg pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Andelskassers Bank A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye