Kasper Schmidt bliver ny CEO i Dansk Retursystem

Del

Dansk Retursystem henter Kasper Schmidt som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S og tiltræder 1. august hos Dansk Retursystem, som driver det danske pant- og retursystem. Her afløser han Lars Krejberg Petersen, der har ønsket at fratræde i 2024.

Kasper Schmidt bliver ny CEO i Dansk Retursystem
Kasper Schmidt bliver ny CEO i Dansk Retursystem Billedet må bruges i forbindelse med omtale af Kasper Schmidt

Kasper Schmidt er 48 år, uddannet cand.scient.soc. og har en bred baggrund indenfor strategi, ledelse og digitalisering, bl.a. fra konsulentbranchen og den offentlige sektor. Seneste har han som CEO for Rejsekort & Rejseplan A/S gennemført en omfattende turn-around og digital transformation med forberedelsen af et digitalt rejsekort på mobilen som et centralt element.

”Kasper har stor erfaring med at arbejde med mange kunder og interessenter på strategisk niveau i komplekse og regulerede sektorer, og i virksomheder, der kombinerer et kommercielt sigte med et samfundsmæssigt bæredygtigt perspektiv. Det er den helt rigtige baggrund for at videreføre Dansk Retursystem og yderligere styrke positionen som et velfungerende producentansvarssystem. Jeg ser frem til samarbejdet med Kasper”, siger Carsten Ørnbo, bestyrelsesformand for Dansk Retursystem.

Dansk Retursystem driver det danske pant- og retursystem efter en cirkulær økonomisk forretningsmodel. Hver dag panter danskerne 5,4 millioner flasker og dåser, som gennem pantsystemet bliver genanvendt til nye. Det gavner både klima og miljø, når materialerne genanvendes, og sidste år sparede pantsystemet for udledningen af over 200.000 tons CO2.

Til gavn for klima og samfund

Det er netop interessen for bæredygtighed og samfundsansvar, som Kasper Schmidt ser frem til at arbejde videre med som CEO hos Dansk Retursystem.

 "Jeg er glad for at få muligheden for at lede Dansk Retursystem og sætte mine kompetencer indenfor digitalisering og strategi i spil i en miljøvirksomhed, som alle danskere har glæde af. Jeg ser frem til sammen med resten af organisationen at videreudvikle Dansk Retursystems position som en nøglespiller indenfor cirkulær økonomi og skabe forbedringer til gavn for både klimaet og samfundet”, siger Kasper Schmidt.

Kasper Schmidt tiltræder som administrerende direktør 1. august, hvor han afløser Lars Krejberg Petersen, der har ønsket at fratræde i 2024.

Nøgleord

Kontakter

Flere informationer og aftaler om interview på tlf: 30 67 13 90.

Hver dag pantes 5,4 mio. flasker og dåser i Danmark – det svarer til, at stort set alle danskere hver dag panter en flaske eller dåse. Dansk Retursystem sørger for, at de pantede flasker og dåser bliver genanvendt til nye drikke- og fødevareemballager. Det sparer på jordens ressourcer, og det sparer klimaet for 223.000 tons CO2 årligt. Det danske pantsystem er et af verdens mest effektive pantsystemer og drives non-profit.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Retursystem

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Retursystem

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye