STARK Group A/S

STARK Group udvider sit netværk i det finske hovedstadsområde med ny 24/7-forretning

Del

STARK Groups finske forretning, STARK Suomi, åbner ny 24/7-forretning i Konala, Helsinki. Denne udvidelse styrker virksomhedens tilstedeværelse i og omkring den finske hovedstad og markerer et vigtig skridt på virksomheden vækstrejse.

Med åbningen får STARK Suomi et tættere forbundet forretningsnetværk, der nu omslutter 27 forretninger i Finland, herunder fire 24/7-forretninger. Den nye forretning og afhentningsområde er sammen med dets produktsortiment, åbningstider og logistikydelser specifikt designet og planlagt med fokus på at imødekomme de professionelle kunder i området bedst muligt.

I Helsinki-området vil de finske håndværkere nu have adgang til syv forretninger, herunder en 24/7-forretning, samt et veletableret logistik set up, der sikrer at kunderne får deres materialer hvor, hvornår og hvordan de har brug for det.

Åbningen i Helsinki er STARK Suomis anden forretningsåbning inden for et halvt år og koncernens tiende forretningsåbning på tværs af dets markeder i samme periode.

Kontakter

Billeder

Om STARK Group

STARK Group er den førende B2B distributør af byggematerialer til byggebranchen i Europa, med et strategisk fokus på at servicere det professionelle kundesegment fra sine flere end 1.150 forretninger. STARK Group har en årlig proforma omsætning på mere end EUR 8 mia. (i DKK 60 mia.), betjener en portefølje af ca. 450.000 kunder og samarbejder med godt 15.000 leverandører. Med hovedkontor i Danmark, har STARK Group i alt ca. 20.000 medarbejdere i Tyskland, Østrig, Storbritannien, Danmark, Sverige, Finland og Norge. Gruppen har flerdoblet sin størrelse inden for de seneste par år gennem både opkøb og organisk vækst og har i dag markedsledende positioner nationalt eller regionalt i alle sine markeder. 

STARK Group har forpligtet sig til at opnå net zero i 2050 på tværs af hele værdikæden, har underskrevet FN's Global Compact og arbejder inden for fuldt validerede 2030 videnskabsbaserede mål for at holde temperaturstigningerne under 1,5 grader.

Følg pressemeddelelser fra STARK Group A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Group A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye