Kendt ansigt bliver ny chefsygeplejerske i Afdeling for Psykoser

Del

Bente Sand Isager bliver ny chefsygeplejerske i Afdeling for Psykoser. Med sig har hun mere end 25 års erfaring fra Psykiatrien i Region Midtjylland og medbringer udover sin sygeplejefaglige indsigt i komplekse patientforløb også en stor passion for ledelse. 

Psykiatrien i Region Midtjylland

Det er et for mange i Psykiatrien velkendt ansigt, der fra 1. maj sætter sig i den ledige stol som chefsygeplejerske i Afdeling for Psykoser. Det er nemlig Bente Sand Isager, der i parløb med cheflæge Marie Brandsborg, fremover kommer til at udgøre ledelsen i afdelingen.

Bente Sand Isager skifter fra stillingen som oversygeplejerske i Retspsykiatrisk Klinik, hvor hun har haft sin gang siden 2020. Før det har hun tidligere været ansat på en række forskellige sengeafsnit og klinikker i Psykiatrien i Region Midtjylland, som har været hendes arbejdsplads siden 1998, og hvor hun siden 2009 har været funktionsleder.

- Med Bente får vi en ideel blanding af erfaring med den type komplekse patientforløb, som er repræsenteret i Afdeling for Psykoser, samt en leder, der har vist, at hun med succes kan arbejde målrettet med medarbejdertrivsel og -udvikling, siger Jannie Falk Bjerregaard, sygeplejefaglig direktør i Psykiatrien i Region Midtjylland.

Samarbejde på tværs

For ledelsen i Afdeling for Psykoser bliver en vigtig opgave at skabe et endnu stærkere samarbejde med andre af Psykiatriens afdelinger – særligt Afdeling for Depression og Angst – da de to afdelinger både har en del patientforløb på tværs samt i en vis udstrækning et fælles ansvar for den samlede sengekapacitet.

Til efteråret vil ansvaret for behandlingen af dobbeltdiagnoser overgå til regionerne, og også her vil samarbejde på tværs af afdelinger blive en central ledelsesopgave.

- Bente har igennem hele sin tid i Psykiatrien demonstreret, at hun prioriterer relationer og samarbejde højt og som en naturlig del af, hvordan vi yder det bedste for vores patienter, siger Jannie Falk Bjerregaard og uddyber:

- Hun har blandt andet stået i spidsen for et samarbejdsprojekt mellem Afdeling for Psykoser og Retspsykiatrisk Afdeling, der via en øget opsøgende ambulant indsats samt et tættere samarbejde mellem afdelingerne med succes har reduceret antallet af indlæggelser og genindlæggelser. Det er lige præcis den type samarbejde, der har en konkret værdi for vores patienter.

Bente Sand Isager blev uddannet sygeplejerske i 1998 og har siden udbygget sine kompetencer med blandt andet en diplomuddannelse i ledelse fra VIA University College i Aarhus samt en Mini MBA fra Aros Business Academy.

Privat bor hun i Sabro med sin mand, som hun har tre drenge med på 17, 19 og 21 år. Interesserne tæller fodbold, cykling og strik.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Psykiatrien i Region Midtjylland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye