Apollo Rejser

Apollo Sports åbner ny træningsoase på Gran Canaria

Del

Træningsglade danskere kan godt begynde at glæde sig til oktober 2024, hvor Apollo åbner deres helt nye førsteklasses sportshotel, Monte Feliz, på Gran Canaria.

Siden sportshotellet Playitas åbnede på Fuerteventura for efterhånden 14 år siden, har Apollos Sports formået at lancere en række "state of the art” sportshoteller. Til oktober åbner det næste i rækken på Fuerteventuras naboø – nemlig Monte Feliz på Gran Canaria.

Med en skøn beliggenhed højt oppe på en bakke med udsigt over Bahia Feliz tilbyder resortet nybyggede sportsfaciliteter og topmoderne udstyr. Hotellet skal desuden gennemgå en større renovering, inden det står klar til at modtage gæster til oktober.

Monte Feliz bliver således det nyeste skud på stammen af Playitas Resorts sammen med de kendte sportsresorts Playitas Resort på Fuerteventura, Aqua Vista – powered by Playitas i Egypten samt Powered by Playitas hoteller på Rhodos, i Sivota og på Limnos, der til sammen gør Apollo Sports til en af de førende arrangører af sports- og træningsrejser i Europa.

Træning for alle niveauer
Monte Feliz er udviklet af Apollo Sports, og hotellets faciliteter er bygget til at kunne rumme både motionister og eliteaktive på alle niveauer. Hotellet tilbyder bl.a. en række gruppetræningstimer med instruktør heriblandt funktionel træning, yoga, dans, cardio og meget mere. Desuden har hotellet et nybygget fitnesslokale, der er udstyret efter den svenske olympiske komités krav til olympiske træningsstandarder samt et udendørs fitnesscenter tilpasset crossfit-træning.

”Monte Feliz bliver et træningsparadis, hvor gæster i alle aldre og på alle træningsniveauer kan mødes, træne og udfordre sig selv og hinanden uanset niveau - men med en fælles interesse for aktiv livsstil. Vi har designet samtlige detaljer for at gøre dette til et sted, hvor alles passion for motion og velvære kan blomstre,” fortæller Daniel Giray, sportschef hos Apollo Sports.

På Monte Feliz er der, med andre ord, rig mulighed for at få trænet – uanset niveau.

Her finder man, udover holdtimer med dygtige instruktører inden for bl.a. yoga, funktionel træning, dans og cardio samt det nybyggede og veludstyrede fitnesscenter til træning på egen hånd, også en WOD Box til crossfit og funktionel træning i grupper. Hotellet har derudover padel- og tennisbaner med mulighed for coaching og gruppespil, et cykelcenter med udlejning samt guidede ture på det cykelvenlige Gran Canaria samt gode faciliteter til triatlon – herunder perfekte muligheder for både svømning, cykling og løb samt styrke og restitution.

Sports Inclusive med det meste inkluderet
På Monte Feliz behøver man i øvrigt ikke at have VISA-kortet op af lommen, når man får lyst til at træne. Sportshotellerne under Playitas/Powered By Playitas inkluderer nemlig en bred vifte af sport og træning i prisen for opholdet. Det såkaldte Sports inclusive-koncept gælder således også for Monte Feliz. Dette giver rig mulighed for masser af træning, for at prøve nye sportsgrene af og for at dele en masse træning uden, at man skal have tænke over at skulle have ekstra penge på feriebudgettet.

Mad og drikke til sundhed og nydelse
Desuden stræber Monte Feliz efter at tilbyde både lokal, bæredygtig og sund mad. En nybygget restaurant vil servere morgen- og middagsbuffet med mulighed for at bestille morgenmad eller halvpension som en del af rejsen. Hotellet har desuden en sportsbar til after-work-out, afslapning og socialt samvær med de øvrige hotelgæster, som man måske har delt en sjov træning med tidligere på dagen.

Nøgleord

Kontakter

Glenn Bisgaard
glenn.bisgaard@apollorejser.dk

Billeder

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

DERTOUR Foundation fylder 10 år21.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Organisationen markerer et årti med global indvirkning og indflydelsesrige samarbejder. DERTOUR Foundation, en non-profit organisation grundlagt af DERTOUR Group, som Apollo er en stolt del af, markerer i år et årti med globale initiativer. For at markere jubilæet og den milepæl, det er, lancerer DERTOUR Foundation initiativet "10 år - 10 ansigter", som skal fremhæve de gode historier og samarbejder fra flere af de projekter, organisationen støtter. ”Denne milepæl er en påmindelse om det hårde arbejde og engagementet fra alle involverede samt om den indflydelse, disse projekter har haft på andres liv. Ved at fejre fondens 10-års jubilæum fejrer vi et årti med positive forandringer, frugtbare samarbejder og hylder muligheden for at gøre en reel forskel i samfund rundt om i verden. Vi ser frem til at dele disse historier og inspirere andre til at få indflydelse,” siger Laura Steden, direktør for virksomhedsansvar og bæredygtighed hos DERTOUR Group. Et årti med aftryk DERTOUR Foundation a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye