Apollo Rejser

Apollo Sports lancerer unikke skirejser til eksotiske skidestinationer

Del

Apollo Sports udvider. Med unikke skiture til eksotiske skidestinationer som Georgien, Nordmakedonien, Kappadokien og Kasakhstan, udvider Apollo Sports nu det i forvejen store udvalg af aktive rejser. Rejsearrangøren differentierer sig her med skipakker af høj kvalitet, hvor det meste er inkluderet og tilgængeligt for alle, der vil opleve skiløb ud over det sædvanlige.

Tilbage i december 2023 lancerede Apollo Sports sine første skirejser til kendte skidestinationer som Japan, Canada og Alperne i samarbejde med datterselskabet Xtravel. Nu udvider rejsearrangøren kataloget yderligere og tilbyder dermed komplette pakkerejser til destinationer, som kun få skandinaver tidligere har forbundet med skiløb.

De nye destinatoner omfatter Kasakhstan, Nordmakedonien, Kreta, Kappadokien samt Georgien, og skirejserne kan bookes som alt fra forlængede weekender til ugelange ture.

”Hos Apollo Sports stræber vi altid efter at overgå forventningerne og skabe mindeværdige oplevelser. Det er vores nye skirejser gode eksempler på, fordi skientusiaster får mulighed for at udforske og opleve nogle af verdens mest usædvanlige skidestinationer i et kvalitetssikret og overkommeligt format,” siger Daniel Giray, sportschef i Apollo Sports.

Ikke en helt almindelig skirejse
Fælles for alle de nye skidestinationer i Apollo Sports katalog er, at de byder på skiløb, hvor uberørt terræn og autentiske kulturoplevelser udfordrer den konventionelle skirejse. Kultur, madkultur og uovertruffen gæstfrihed vil således altid være en integreret del af turen uanset, om den går til Kreta eller Kappadokien.

På Kreta og i Kasakhstan venter rene topture med off-piste skiløb i puddersne langt væk fra infrastruktur og faciliteter. I Georgien venter de dygtige guiders absolut bedste insidertips til nærmest paradisisk skiløb samt topture og puddersne op til næsen. I Kappadokien arrangeres en Freeride-lejr på en inaktiv vulkan, og i Nordmakedonien køres catski i uberørt puddersne og dramatiske bjerglandskaber.

”For de ægte skientusiaster er samtlige ture værd at sætte på bucket-listen, og vi garanterer et exceptionelt skieventyr i helt unikke miljøer med mulighed for at få indblik i spændende kulturer og samtidigt få gastronomiske oplevelser. At turene også ledes af både lokale guider og guider fra Xtravel, der virkelig brænder for særlige skioplevelser, giver dem et kvalitetsstempel, vi er utrolig stolte af,” siger Giray.

Apollo Sports arrangerer desuden skirejser til blandt andet Japan, Canada og Alperne, både med og uden guider i samarbejde med Xtravel.

Dette er altid inkluderet i Apollo Sports og Xtravels skipakke:

• Fly, mad ombord og bagage (inkl. ski)

• Transport under hele opholdet

• Delt dobbeltværelse med halv- eller helpension

• Topture, skiløb og aktiviteter efter program

• Erfarne guider (lokale og Xtravelguide)

Nøgleord

Kontakter

Glenn Bisgaard
glenn.bisgaard@apollorejser.dk

Billeder

Links

Om Apollo Rejser

Apollo Rejser er en af Nordens førende rejsearrangører med en million rejsende om året. Vi arrangerer traditionelle pakkerejser, træningsrejser, cruise, storbyferier og fleksible pakkerejser, hvor du selv vælger rejsemål, rejselængde og hotel. Sammen med specialrejsearrangørerne Golf Plaisir, Lime Travel og Xtrabel samt træningsresortet Playitas er Apollo en del af DER Tour Nordic AB. Vi arbejder aktivt med bæredygtige rejser og har været Travelife-certificerede siden 2016. Læs mere på Apollorejser.dk.

Følg pressemeddelelser fra Apollo Rejser

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Apollo Rejser

DERTOUR Foundation fylder 10 år21.3.2024 08:00:00 CET | Pressemeddelelse

Organisationen markerer et årti med global indvirkning og indflydelsesrige samarbejder. DERTOUR Foundation, en non-profit organisation grundlagt af DERTOUR Group, som Apollo er en stolt del af, markerer i år et årti med globale initiativer. For at markere jubilæet og den milepæl, det er, lancerer DERTOUR Foundation initiativet "10 år - 10 ansigter", som skal fremhæve de gode historier og samarbejder fra flere af de projekter, organisationen støtter. ”Denne milepæl er en påmindelse om det hårde arbejde og engagementet fra alle involverede samt om den indflydelse, disse projekter har haft på andres liv. Ved at fejre fondens 10-års jubilæum fejrer vi et årti med positive forandringer, frugtbare samarbejder og hylder muligheden for at gøre en reel forskel i samfund rundt om i verden. Vi ser frem til at dele disse historier og inspirere andre til at få indflydelse,” siger Laura Steden, direktør for virksomhedsansvar og bæredygtighed hos DERTOUR Group. Et årti med aftryk DERTOUR Foundation a

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye