Andel Energi

Slut med evighedsleje på private ladebokse

Del

Som det første energiselskab i Danmark fjerner Andel Energi i dag en vigtig barriere for adgang til billig og intelligent opladning af elbilen hjemme i indkørslen. Samtidig lanceres også en helt ny ladeløsning skræddersyet til elbil-brugere, der bor i lejlighed.

Andel Energi gør op med evighedsleje af ladebokse i danske indkørsler. Sammen med Clever lancerer Andel Energi i dag to nye ladeløsninger til danske elbilister. PR-foto: Clever
Andel Energi gør op med evighedsleje af ladebokse i danske indkørsler. Sammen med Clever lancerer Andel Energi i dag to nye ladeløsninger til danske elbilister. PR-foto: Clever

Danmarks største energiselskab lancerer i dag to nye ladeløsninger til kunder, der kører el- eller hybridbil. Begge produkter lanceres i samarbejde med Andel Energis søsterselskab Clever og giver derfor alle Andel Energis kunder adgang til Clevers over 34.000 ladepunkter i Danmark. 

Lanceringen er samtidig et opgør med evighedsleje på ladebokse i danske indkørsler.

Skræddersyet til kunder i lejlighed

Andel Energis to nye ladeløsninger bygger på henholdsvis en ladebrik og en ladeboks. Mens boks-løsningen henvender sig til elbilister med fast hjemmeparkering, er brik-løsningen skræddersyet til kunder, der bor i lejlighed.

”Brik-produktet er formentlig markedets mest simple ladeprodukt. Det kræver ingen oprettelse og koster 0 kroner om måneden i abonnement. Du bestiller bare en brik, og så har du adgang til hele Clevers landsdækkende ladenetværk. Som kunde betaler du kun for dit faktiske forbrug, og afregningen sker automatisk via din elregning fra Andel Energi. Jeg kender ikke et mere simpelt produkt i markedet,” siger adm. direktør i Andel Energi Marlene Holmgaard Fris.

Alle elkunder i Andel Energi kan uden videre bestille en brik. Det kræver ingen registrering, og man behøver ikke selv at eje den bil, der skal lades op. Opladningen sker til Clevers aktuelle listepris.

Slut med evighedsleje

Den klart billigste måde, man kan oplade en elbil på, er via en ladeboks hjemme i indkørslen. Her kan man fx via timepris og intelligent opladning oplade, når strømmen er billigst. Men indtil i dag har der kun været to muligheder for at komme i gang. Enten ved at købe en ladeboks til fuld pris (typisk op til 10.000 kr.) eller ved at acceptere en installationspris (typisk op til 3.000 kr.) for herefter at leje ladeboksen via en lejeaftale uden udløbsdato, såkaldt evighedsleje.

”Hjemmeopladning er uden tvivl den billigste måde at oplade sin elbil på. Men barrieren for at komme i gang er desværre ret stor. Derfor lancerer vi en helt ny boks-løsning uden evighedsleje, der giver danske elbilister nemmere adgang til hjemmeopladning,” siger Marlene Holmgaard Fris.

Også Andel Energis nye boks-løsning er simpel. I stedet for at betale evighedsleje på en ladeboks, køber man den til 0 kr. i udbetaling og afdrager den rentefrit med 249 kr. om måneden i 36 måneder. Herefter er boksen kundens ejendom, og der skal derfor ikke betales lejeafgift.

Til sammenligning er den almindelige lejepris typisk ca. 200 kr. om måneden uden udløbsdato.

”Vi har helt fjernet indgangsbarrieren på flere tusinde kroner. De 36 måneder, hvor boksen afdrages, er det så en smule dyrere, men herefter er det ren besparelse hver eneste måned,” siger Marlene Holmgaard Fris.

Ligesom med brik-løsningen, får kunder med en boks-løsning også fuld adgang til hele Clevers landsdækkende ladenetværk.

FAKTA OM DE NYE LADELØSNINGER:

LØSNING MED LADEBRIK:
¤ Simpel opladning via egen Clever ladebrik
¤ Adgang til Clevers landsdækkende ladenetværk
¤ Direkte afregning via elregning fra Andel Energi

Priser for opladning:
¤ 0 kr. i oprettelse
¤ 0 kr. i lade-abonnement
¤ Forbrug: Clevers aktuelle listepris

LØSNING MED LADEBOKS:
¤ Opladning fra egen Clever ladeboks
¤ Direkte afregning via elregning fra Andel Energi
¤ Adgang til Clevers landsdækkende ladenetværk
¤ Serviceaftale indeholder:
    - Automatisk refusion af elafgift
    - Intelligent opladning
    - Garanti på ladeboks
    - Rabat på elregning (0 kr. i el-abonnement)

Priser for ladeboks og opladning:
¤ 0 kr. i oprettelse/udbetaling
¤ 0 kr. i abonnement
¤ Forbrug: Aktuel timepris
¤ Ladeboks: 249 kr./måned i 36 måneder
¤ Standardinstallation: Inkluderet
¤ Serviceaftale: 89 kr./måned 

De to løsninger på bygger henholdsvis på Clever Box og Clever Go.

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Andel Energi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel Energi

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye