Furesø Kommune

Børn og unge får én digital indgang i kommunen

Del

Ny side på Furesø Kommunes hjemmeside skal gøre det nemt for Furesøs børn at finde hjælp, hvis livet er svært fx på grund af alkohol eller vold i hjemmet.

Det skal være nemt for børn og unge at finde vej til hjælp i kommunen, når de har behov for vejledning eller støtte. Derfor har Furesø Kommune, ligesom alle andre kommuner i landet, oprettet en side til børn og unge på kommunens hjemmeside furesoe.dk. Her får børn og unge viden om deres rettigheder og hvem, de kan kontakte, hvis de fx bliver udsat for vold, eller de voksne i hjemmet drikker for meget alkohol.

Det er i forbindelse med den nye Barnets Lov, at alle kommuner er blevet bedt om at oprette én indgang for børn og unge på kommunens hjemmeside.

Hasan Yilmaz (A), der er formand for Handicap, Social og Psykiatri, glæder sig over forandringen.

”Med en ny indgang på hjemmesiden, der er målrettet børn og unge, giver vi børn og unge mulighed for selv at kontakte en børne- og ungerådgiver, hvis de har det svært. Jeg håber, at de vil gøre brug af den, så vi kan hjælpe dem og deres forældre med at komme på rette vej”, siger Hasan Yilmaz (A), formand for Handicap, Social og Psykiatri.

På hjemmesiden kan børn og unge også finde kontaktoplysninger til organisationer som Børns Vilkår, Sexlinien, TUBA, Girltalk og Headspace, hvis de har brug for at tale om specifikke problemstillinger som kærestesorger, konflikter i familien, seksualitet osv.

Kontakter

Links

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye