Halsnæs Kommune

Ny ældre- og sundhedschef i Halsnæs

Del

Michala Jessen kommer fra en stilling som leder af sundhedsafdelingen i kommunen.

Michala Jessen
Michala Jessen

Halsnæs Kommune har ansat ny chef for Sundhed og Ældre. Valget er faldet på Michala Jessen, som kommer fra en stilling som leder af sundhedsafdelingen i Halsnæs Kommune.

Michala Jessen er uddannet i offentlig administration og har tidligere arbejdet med udvikling af sundhedsområdet i bl.a. Region Hovedstaden og Københavns Kommune, ligesom karrieren også har budt på en udstationering i EU i Bruxelles.

Ud over fortsat at sikre en god service i den daglige drift af sundheds- og ældreområdet vil Michala Jessen i sin nye stilling komme til at lede arbejdet med en ny ældrereform og et udspil fra sundhedsstrukturkommissionen med anbefalinger, der kan få stor betydning for hele organisationen af sundhedsområdet.

Direktør Hella Obel byder Michala Jessen velkommen i chefstillingen:

”Michala Jessen kommer med stor erfaring fra både Halsnæs Kommune og sundhedsområdet, hvor hun gennem mange år har arbejdet med at udvikle og implementere strategiske mål og visioner. Samtidig har hun haft stort fokus på de borgerrettede tilbud inden for sundhedsfremme og rehabilitering, som naturligvis har stor relevans på sundhedsområdet, men også inden for ældreomsorgen, som nu bliver et af hendes ansvarsområder. Jeg glæder mig derfor meget over, at vi nu får gavn af Michala Jessens kompetencer som chef for Sundhed og Ældre i Halsnæs Kommune,” siger Hella Obel.

Michala Jessen tiltræder stillingen som chef for Sundhed og Ældre fra dags dato.

Kontakter

Hella Obel
Direktør, Halsnæs Kommune
Mobil: 21 53 55 56

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye