OK vinder nyt udbud til elbiler i Nordsjælland

Del

Gribskov Kommune har for nylig afgjort et nyt udbud om offentligt tilgængelige ladestandere til elbiler, og i den forbindelse skal energiselskabet OK hjælpe med at løse behovet for flere ladepunkter i den nordsjællandske kommune

Der kommer stadig flere elbiler ud på de danske veje. Ved årsskiftet nåede antallet af elbiler op på 200.000, hvilket betyder, at de elektriske køretøjer nu udgør mere end syv procent af den samlede bilpark i Danmark.

Og det stiller krav til ladeinfrastrukturen rundt om i landet, især hvis endnu flere bilister skal vælge elbilen til i fremtiden.

”Vi er glade for samarbejdet med Gribskov Kommune og ser frem til at udvide vores tilstedeværelse i området. Udbuddet giver os mulighed for at hjælpe endnu flere ladetrængende elbilister med at få strøm på bilen, og det understøtter i høj grad den grønne omstilling af transporten,” siger Thor Folmann Krarup, OK’s e-mobilitetschef.

Inden året er omme, forventer OK at have sat strøm til 36 nye ladepunkter i kommunen, fordelt på henholdsvis 26 almindelige ladepunkter og 10 hurtige ladepunkter.

Ladepunkterne etableres på forskellige kommunale p-pladser i Helsinge, Tisvildeleje, Græsted, Gilleleje og Vejby. Det er primært ved skoler, idrætsanlæg, i sommerhusområder og tæt på indkøb.

Fakta:

  • Aftalen er et resultat af et større udbud om offentligt tilgængelige ladestandere i Gribskov Kommune. OK har vundet to ud af seks delaftaler i udbuddet.

  • Samarbejdet mellem OK og kommunen omfatter almindelige og hurtige ladestandere, der kan lade med en effekt på op til 22 kW og 75 kW pr. ladestander. Hver ladestander har to ladeudtag.

Nøgleord

Kontakter

Rikke Bue LaumarkKommunikationskonsulent

ribl@ok.dk

Billeder

75 kW ladestander
75 kW ladestander
Download
22 kW ladestander
22 kW ladestander
Download
  • OK er et bredt funderet energiselskab for private og erhverv. På hylderne er alt fra brændstof og ladestandere til grøn el og varmepumper.
  • OK er desuden en af de største elleverandører i Danmark
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab og tæller udover moderselskabet OK datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Energiteknik.
  • OK omfatter mere end 685 tankstationer, mere end 230 vaskehaller samt mere end 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye