Kirppu ApS

Kom til fødselsdagsfest i Kirppu Dalum

Del

I weekenden er Kirppu Dalum pyntet op med flag og balloner, når butikken fylder 5 år. Det fejres med en kæmpe fødselsdagsfest for hele familien, hvor der både vil være lidt godt til ganen, konkurrencer for børnene og hoppeborg. Der vil desuden være fødselsdags-tilbud på standleje.

Kirppu Dalum fylder 5 år og fejrer fødselsdag lørdag d. 13. marts 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien.
Kirppu Dalum fylder 5 år og fejrer fødselsdag lørdag d. 13. marts 2024 med gratis fadøl og sodavand for hele familien. Kirppu Group ApS

Lørdag d. 13. april kl. 10 åbner Kirppu Dalum dørene op for en særlig dag. Her kan nye som gamle ansigter lægge vejen forbi og fejre butikkens fødselsdag med gratis øl og sodavand, helt frem til kl. 17. Kirppus maskot, Loppen Louie, kommer forbi og uddeler slikkepinde og krammere til alle børnene – og hvis vejret arter sig, vil Loppeborgen blive pustet op, så der kan blive brændt noget krudt af.

Kirppu gør meget ud af at være et samlingspunkt for lokalsamfundet, og fødselsdagene er en fantastisk mulighed for alle i Kirppu at give igen til det fantastiske lokale engagement, der opleves hver dag landet over.

Den årlige begivenhed er en, som butikschef Freja Olsen altid ser frem meget til:

"Jeg glæder mig til at fejre butikken sammen med mine fantastiske kollegaer og alle de mange standlejere og kunder, der kommer forbi på vores store dag. En Kirppu-fødselsdag er en dag, hvor humøret er i top og en arbejdsdag ikke rigtig føles som en arbejdsdag. Hvert år plejer fødselsdagen at gå over al forventning og blive en endnu større succes end sidste år – så der er meget at glæde sig til."

Freja Olsen startede i Kirppu Dalum som butiksassistent i april 2021, men da der skulle findes en ny butikschef i 2022, så hun det som en fantastisk mulighed for noget mere ansvar i den butik, som hun elskede at være i. Som butikschef fik hun nu også et bedre indblik i hverdagen og den positive udvikling, som butikken har været igennem de sidste år:

"Jeg har været vidne til, at vores kundegruppe er vokset til at være mere mangfoldig, så det nu er hele familien Danmark, der besøger os – og vi har i det hele taget flere kunder gennem butikken, end da jeg startede. De unge har virkelig taget genbrug til sig, og da de er rigtig gode til at shoppe tøj, har det også været med til, at vi har fået et ekstra prøverum."

Kirppu Dalum åbnede butikken d. 20. april 2019 og blev dengang butik nr. 12 i Kirppu, som i dag består af 25 loppesupermarkeder fordelt over hele landet. Interessen for genbrug er støt stigende, og det viser tallene også i antal besøgende i Kirppu Dalum. Hvis man ser på de sidste 6 måneder, har der været 31% flere kunder i butikken, når man sammenligner med året før. Denne stigning ses også i omsætningen, som er steget tilsvarende.

Hvis man ligger inde med en masse gode ting derhjemme, som andre kan få glæde af, så kan standlejere benytte sig af et ekstra godt tilbud på standleje i fødselsdagsdagene d. 13.-15. april 2024.

Kirppu Dalum holder åbent fra 10-17 på lørdag ligger i Dalumcentret på Dalumvej 42 i Odense SV.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Freja Olsen glæder sig til den årlige fødselsdagsfest.
Freja Olsen glæder sig til den årlige fødselsdagsfest.
Download
I Kirppu Dalum kan du shoppe genbrug 361 dage om året.
I Kirppu Dalum kan du shoppe genbrug 361 dage om året.
Download
Kirppu Dalums facade 2024.
Kirppu Dalums facade 2024.
Download
Butikken laver fine udstillinger hver uge og lige nu er der pyntet med flag.
Butikken laver fine udstillinger hver uge og lige nu er der pyntet med flag.
Download

Links

Om Kirppu

Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer. 

Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, og fordelt over hele landet har vi i dag 24 butikker. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark – og forhåbentligt også i udlandet. 

Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014, og den seneste butik åbnede i Viborg d. 30. september i år (2023). 

Læs mere om Kirppu  her 

Fakta: 

  • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for idéen 
  • Kirppu sælger over 5 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 210 mio. kr. 
  • Butikkerne er typisk mellem 900-1500 m2 
  • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede deres første butik i 2014 
  • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger 350 mennesker på tværs af butikkerne og HQ. 
  • Kæden er landsdækkende og har 25 butikker, der ligger i Hillerød, Ringsted, Næstved, Slagelse, Herlev, Holstebro, Herning, Frederikssund, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Dalum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens, Tilst, Søborg, Glostrup, Valby, Fredericia, Køge og Viborg. 

Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kirppu ApS

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye