viggo

Tech- og mobilitetsselskabet Viggo lancerer nu Electrone 98 - en helt ny strømtype, udviklet til at køre længere per kWh

Del

Tech- og mobilitetsselskabet Viggo melder nu klar med en helt ny strømtype, som de har udviklet for at kunne køre længere per kWh. Det nye produkt hedder Electrone 98, og man kan lade med strømtypen fra den 1. april 2024 på alle ViggoEnergy lynladere.

Der kan lynlades med Electrone 98 på alle Viggos lynladere fra den 1. april 2024.
Der kan lynlades med Electrone 98 på alle Viggos lynladere fra den 1. april 2024.

Viggo opererer i dag fem lynladestationer i København og Aarhus under navnet ViggoEnergy, og de fem lynladestationer bliver i dag opdateret med en helt ny og banebrydende strømtype. Navnet er Electrone 98, og det er en ny og renere strøm, som sætter den eldrevne transport fri.

Med Electrone 98 kører elbiler nemlig 15% længere pr. kWh, og det er godt nyt for både private elbilister samt brugere af Viggo-tjenesten.

Lynlad med en renere strømform

Electrone 98 er strøm, der er renset for overskydende molekyler og tilsat ekstra elektroner. Det er dermed en helt ny type af strøm, som kan hjælpe med at gøre det lettere at vælge elbilen til, fordi den med længere rækkevidde pr. kWh gør direkte op med den rækkeviddeangst som mange har, når det kommer til elbiler.

Du kan nu nemmere booke en Viggo

Lanceringen af Electrone 98 får også stor betydning for Viggos 100% elektriske kørselsservice. Viggo-bilerne skal nu bruge mindre tid tilsluttet en ladestander, og kan dermed bruge mere tid på at transportere dig og alle andre Viggo-brugere rundt

Du kan lynlade med Electrone 98 fra den 1. april 2024.

Om Viggo

Med en erklæret mission om at fremme den elektriske mobilitet i urbane områder i Europa, opstiller og opererer Viggo et offentligt netværk af lynladestationer, og driver skandinaviens første app-baserede kørselsservice kun med elbiler.

Viggo gør det nemt for private og virksomheder at få adgang til lynhurtig opladning af elbiler, og med Viggo-app’en er det muligt at booke et lift i en elbil kørt af flinke og servicemindede chauffører.

Følg pressemeddelelser fra viggo

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra viggo

Ny direktørduo sætter strøm til Viggos internationale vækst14.5.2024 06:50:05 CEST | Pressemeddelelse

På få år har den grønne mobilitetsvirksomhed Viggo etableret sig som det tredjestørste taxiselskab i Danmark med en flåde udelukkende bestående af eldrevne biler. Samtidig er Viggo også lykkedes med at indtage en førende position i Danmark inden for opsætning af lynladestationer. For at fortsætte Viggos vækst er ledelsen blevet styrket med ansættelsen af Kim Meikel Rose, der fra 1. maj indtrådte i rollen som CFO, samt Nikolaj Køster, der er ansat i rollen Chief Business Development Officer.

Nobody believed in EV-ride-hailing Viggo: Now They’re the Third Largest Player in Denmark26.2.2024 07:37:40 CET | Press release

In a significant development for Denmark's urban mobility, Viggo, the pioneering all-electric ride-hailing service, has become the nation's third-largest provider. Achieving a fleet of more than 300 electric vehicles, Viggo now only trails behind the century-old Dantaxi and Taxa 4x35. This milestone not only highlights Viggo’s rapid growth but also marks a significant shift towards more sustainable mobility solutions.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye