AutoMester Danmark

Læsø får nyt AutoMester-værksted

Del
Ole Klitgaard (tv) og Henrik Møller Mortensen (th) startede året ud med at åbne værkstedet AutoMester Læsø, der er en del af AutoMester-kæden.
Ole Klitgaard (tv) og Henrik Møller Mortensen (th) startede året ud med at åbne værkstedet AutoMester Læsø, der er en del af AutoMester-kæden.

Den 1. januar 2024 åbnede Ole Klitgaard og Henrik Møller Mortensen et nyt værksted i Byrum på Læsø. Værkstedet er en del af landets største værkstedskæde, AutoMester, hvilket sikrer en lang række fordele for kunder såvel som for værkstedsejerne selv.

I årtier har Byrum Auto haft adresse på Gammel Kirkevej 8, Læsø. I forbindelse med årsskiftet fra 2023 til 2024 blev det tid til en forandring, og et nyt AutoMester værksted overtog lokalerne. De nye værkstedsejere på adressen, Ole Klitgaard og Henrik Møller Mortensen, kender hinanden fra deres tid i Byrum Auto.

46-årige Ole Klitgaard startede sin karriere som mekaniker i Byrum Auto i 1994. Her var han blandt andet med til at lære den nu 31-årige Henrik Møller Mortensen op, da han startede som lærling på samme værksted 17 år senere. Selvom de to kom utroligt godt ud af det med hinanden, besluttede Ole Klitgaard sig for at afprøve livet som selvstændig skibselektriker i 2014.

“Jeg holder meget af livet som selvstændig, men jeg savnede da også kammeratskabet med Henrik Efter 10 år som selvstændig aftalte jeg derfor med Henrik, at det var på tide at slå pjalterne sammen og leje lokalerne fra vores gamle fælles arbejdsplads, da vores tidligere fælles chef ville en anden vej,” fortæller Ole Klitgaard.

Den yngre af de to, Henrik Møller Mortensen, er både uddannet personvognsmekaniker og autotekniker og var ansat i Byrum Auto, indtil han overtog lokalerne i januar og stiftede AutoMester Læsø med sin tidligere kollega. Selvom hans tidligere kollega, Ole Klitgaard, har været væk fra autobranchen i godt og vel 10 år og fortsætter sit virke som skibselektriker ved siden af, bekymrer det ikke Henrik det mindste.

“Vi kender hinanden godt og ved, at vi er et godt team. Vi supplerer hinanden utroligt godt. Ole har jo en brugbar indsigt i det at være selvstændig, som jeg ikke har. Til gengæld har jeg fingeren på pulsen i autobranchen, så vi kan lære hinanden en masse af hinanden på vores rejse,” forklarer Henrik Møller Mortensen.

En del af noget større

AutoMester Læsø er en del af AutoMester-kæden, der består af knap 400 værksteder og mere end 1100 dedikerede mekanikere. Det er planen, at værkstedet skal ansætte en lærling til august, men til at starte med er det blot de to værkstedsejere, der har deres gang på værkstedet. Derfor har det også stor betydning for den nyetablerede duo, at de er en del af et større sparringsnetværk:

“AutoMester-medlemskabet giver jo adgang til et utroligt hjælpsomt og nyttigt netværk på tværs af alle AutoMester-værksteder hele landet over. Det er afgørende, at føle sig som en del af et noget større, at være med i et stort fællesskab og samtidig udveksle råd og erfaringer,” fortæller Henrik Møller Mortensen.

“Vi kan desuden tilbyde kunderne flere forskellige fordele gennem AutoMesters fordelsklub, såsom rabatter og bonuspoint. Det var også en af de ting, vi så som en stor fordel, da vi arbejdede i Byrum Auto, der også var en del af AutoMester,” supplerer Ole Klitgaard.De to værkstedsejere er dog enige om, at det i høj grad er AutoMesters krav om certificering og løbende efteruddannelse, de nødigst ville være foruden:“Vores branche udvikler sig jo hele tiden, og her er det afgørende for succesen at være en del af en kæde som AutoMester, der sørger for, at vi er opdaterede og har adgang til den nyeste viden og det bedste udstyr. Det sikrer en kontinuerlig høj kvalitet på vores værksted, som i høj grad er det, der lokker kunderne til.”

Den nyudklækkede værsktedsduo løfter desuden sløret for et kommende lokationsskifte. AutoMester Læsø vil i løbet af foråret få permanent adresse på Smedievejen 4 i Østerby, Læsø. Bygningen, kaldet Værftet, vil huse en kombination af autoværksted, synshal, marineservice, skibselektronik, internet og PC-reparation, smedeværksted og skibstømrer-værksted.

“Vi glæder os til vores nye adresse og ser en stor fordel i at samle det hele under ét tag, så vi har kapacitet til større opgaver,” afslutter Ole Klitgaard.

Nøgleord

Kontakter

Lena Britt Pedersen
Marketing Manager
lena.pedersen@automester.dk
63418988

Billeder

Om Automester

AutoMester er Danmarks største værkstedskæde med næsten 400 værksteder. Den prisvindende kæde investerer i grønnere tiltag og nye teknologier, mens de tilbyder service og reparation af alle slags biler - uanset mærke, model og årgang. Fordi det skal være enkelt at være bilejer. 

Følg pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

104 år gammelt værksted sætter strøm til virksomheden6.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tommy’s Auto v/ Jens F. Jensen, der er et kendt navn i Vester Skerninge, bliver nu AutoMester E+. Det er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. Mest af alt handler det dog om de gode relationer og stærke fællesskaber, mener ejer I en tid præget af hastighed og teknologisk forandring er der stadig enkelte bastioner, der på en og samme tid følger med og samtidig står fast. Sådan et sted er Tommy’s Auto v/ Jens F. Jensen, der har været en del af lokalsamfundet i mere end et århundrede. “Jeg er født her på stedet. Min farfar startede firmaet som et cykelværksted, der også udlejede biler, og så overtog min far, der også var mekaniker, og gjorde det til et autoværksted. Så jeg er tredje generation,” beretter 68-årige Jens F. Jensen, der overtog værkstedet i 1996. Han har derfor set det vokse fra et lille cykelværksted til det velrenommerede autoværksted, det er i dag

Lokale mekanikere fejrer ét års jubilæum: “Startede i -14 grader”1.5.2024 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Kun et år efter DMO Biler slog dørene op, bliver de nu AutoMester E+. Det er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. “Folk tror jo, det er som i amerikanske film, hvor vi er smurt ind i olie,” oplever ejer DMO Biler i Fjerritslev kan fejre deres første fødselsdag i Gøttrup d. 1. maj. Dagen markerer ikke blot deres et-års jubilæum som værksted, i det der tidligere var en tandlægemøbelfabrik, men også deres indtræden som AutoMester E+. “Vi har stadig samme gode service. Nu har vi bare også nogen i ryggen. Og det giver nogle gode muligheder, både for os men også for vores kunder,” mener 37-årige Martin Olesen, der er udlært mekaniker og medejer af firmaet. Han bliver bakket op af sin kompagnon, 27-årige Daniel Madsen, der er vokset op i en familie, hvor næsten alle mændene var mekanikere: “Vi vil gerne være dem, folk kigger på og siger “De vil sgu noget”. Vi er jo b

Lumby Auto ser grønt: “Jeg kan ikke redde verden, men…”16.4.2024 06:55:00 CEST | Pressemeddelelse

Lumby Auto er hoppet med på den grønne bølge. De er netop blevet opgraderet til AutoMester E+, der er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. Det er ikke kun interessant for bilejeren, men også for den skoletrætte unge, mener indehaveren Thomas Gantzel Rasmussen ejer Lumby Auto, der ligger over for byens kirke. Til sommer fylder han 50, og det har sat tanker i gang om, hvad det er for en verden, han vil efterlade til de næste generationer. “Jeg kan ikke redde verden, men jeg kan bidrage til det. Hvad er alternativet?” spørger han retorisk, og indrømmer at det ikke nødvendigvis er sådan, de fleste kender automekanikerne: “Vi bliver mere grønne, end vi har været. Vi har miljøhåndtering, oliefilter, genbrug, og så er jeg ved at få solceller på taget, der giver strøm i dagtimerne. Vi kan ikke gøre andet end at blive lidt bedre hele tiden.” Selv har han også skiftet d

Sloth Auto lytter til den lokale efterspørgsel: Har dog selv et opråb25.3.2024 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

Miljøvenlige tiltag og bæredygtighed er på de flestes læber i disse år - også bilejernes. Derfor har det lokale værksted i Gilleleje opgraderet forretningen til at være AutoMester E+, hvilket betyder, at de har introduceret en række nye løsninger, der er lidt grønnere end normen i branchen Sloth Auto har været fast inventar i Gilleleje siden 1977 og er i det hele taget et kendt navn i byen, hvor de sponserer Bakkefesten, Kulturhavnen og Græsted Veterantræf. I år har de taget et skridt, som ejer Karsten Ormsby vurderer, vil fremtidssikre værkstedet. Drømmen er nemlig at kunne reparere biler i mange år fremover: “Vi har oplevet en større efterspørgsel på grønnere løsninger, service på el- og hybridbiler og på at håndtere miljøaffaldet. Og så må man jo gøre noget,” mener den 33-årige værkstedsejer, der overtog forretningen i 2021. Værkstedet, der er en del af AutoMester-kæden, er blevet opgraderet til AutoMester E+, der bl.a. indebærer bedre service på el- og hybridbiler, forsvarlig håndt

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye