AutoMester Danmark

KL Auto ApS er blevet AutoMester E+

Del
Indehaver af KL Auto, Karsten Larsen til højre, og mekaniker Rasmus Nielsen til venstre.
Indehaver af KL Auto, Karsten Larsen til højre, og mekaniker Rasmus Nielsen til venstre.

Siden 2004 har KL Auto i den sønderjyske by Padborg været en del af landets største værkstedskæde, AutoMester. At det lille lokale værksted nu er trådt ind i det nye år ved at blive en del af AutoMester E+, medfører bl.a. et øget fokus på klimavenlige tiltag og servicering af el- og hybridbiler.

Flere og flere danskere udskifter benzin- og dieselbilerne med el- og hybridbiler. Sammenligner man salget af elbiler i juli 2023 med samme tidspunkt i 2022, ser man en stigning på hele 81%, og i 2023 kørte intet mindre end 187.800 elbiler rundt på de danske veje. Interessen er stigende, udviklingen går stærkt og fremtidsforskere peger på, at hver anden dansker vil eje eller leje en el- eller hybridbil i 2030.

Denne udvikling har Karsten Larsen, værkstedsejer af KL Auto, haft in mente længe, hvorfor han også er glad for opgraderingen til AutoMester E+, der trådte i kraft januar 2024.“Man bliver nødt til at følge med udviklingen,” fortæller værkstedsejeren, der har godt og vel 50 års erfaring fra autobranchen, og fortsætter: “Den bedste måde jeg kan sørge for, at vi ikke falder bagud, er at stige om bord på AutoMesters E+ koncept. Jeg har fuld tiltro til, at det vil stille værkstedet godt i den tid, vi befinder os i lige nu, i den nærmeste fremtid og også til den tid, hvor vores mekaniker Rasmus Nielsen skal overtage værkstedet efter mig.”

Udover Karsten Larsen og Rasmus Nielsen har værkstedet også et par praktikanter på deltid. Rasmus har arbejdet side om side med Karsten i 10 gode år. Udover at fremtidssikre værkstedet til Rasmus, bidrager det at blive AutoMester E+ også til at tiltrække kunder med el- og hybridbiler, hvilket er særligt vigtigt at skilte med, når det gælder nye potentielle kunder.

“Vores stamkunder ved for det meste, at vores færdigheder rækker udover benzin- og dieselbiler. Men når det kommer til strøgkunder og nye potentielle kunder, er det ekstra vigtigt at skilte med alt det, vi kan være behjælpelige med,” udtaler den 66-årige værkstedsejer og understreger, at det er en del af god kundeservice.

Om bord på den grønne omstilling

Siden 2004 har værkstedet på Okslundvej 6 været en del af AutoMester-kæden, der består af knap 400 værksteder og mere end 1100 dedikerede mekanikere. At værkstedet per 1. januar 2024 er blevet en del af kædens E+ koncept, tilføjer et ekstra lag til de fordele, der hører med til at have det velkendte brand i ryggen.

“Jeg ved jo fra erfaring, at AutoMester er en yderst velfungerende værkstedskæde. Men ligeså vigtigt er det, at navnet signalerer en høj grad af kvalitet og dermed også sikkerhed og tryghed for kunderne. Derfor har medlemskabet hjulpet med vores markedsføring på en måde, vi kan stå inde for. De fleste kunder kender nemlig AutoMester-navnet og forbinder det med god og pålidelig service,” udtaler værkstedsejeren, hvis værksted har en flot score på 4,8 ud af 5 på Trustpilot.

På den baggrund er Karsten Larsen ikke i tvivl om, at AutoMesters E+ koncept er den helt rette måde for det sønderjyske værksted at stige om bord på den grønne omstilling.

“Jeg er tryg ved konceptet, dels fordi det er AutoMesters koncept, og dels fordi det har hele pakken: Øget fokus på servicering af el- og hybridbiler samt det rette udstyr og sikkerhed i den forbindelse, de rette samarbejdspartnere, E+ Vejhjælp og vejledning og uddannelse om mere bæredygtig kørsel,” afslutter værkstedsejeren.

Om AutoMester E+

Miljøet lider, og bilerne har en del af skylden. Mens bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2-neutrale løsninger, vil AutoMester som Danmarks største værkstedskæde gerne gå forrest i at passe bedre på klimaet. Derfor lancerede AutoMester i 2019 konceptet under navnet AutoMester E+, der handler om at gøre hverdagen lettere for deres kunder og samtidig holde fokus på grøn omstilling og servicering af fremtidens el- og hybridbiler.

Det grønne E står blandt andet for el- og hybridbiler, e-handel og energibevidsthed. Foruden service og reparation af el- og hybridbiler tilbyder AutoMester E+ blandt andet også online booking, service- og reparationsaftaler, E+ vejhjælp, vejledning omkring grønnere kørsel og meget mere.

Kontakter

Lena Britt Pedersen
Marketing Manager
lena.pedersen@automester.dk
63418988

Billeder

Om Automester

AutoMester er Danmarks største værkstedskæde med næsten 400 værksteder. Den prisvindende kæde investerer i grønnere tiltag og nye teknologier, mens de tilbyder service og reparation af alle slags biler - uanset mærke, model og årgang. Fordi det skal være enkelt at være bilejer. 

Følg pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra AutoMester Danmark

104 år gammelt værksted sætter strøm til virksomheden6.5.2024 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Tommy’s Auto v/ Jens F. Jensen, der er et kendt navn i Vester Skerninge, bliver nu AutoMester E+. Det er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. Mest af alt handler det dog om de gode relationer og stærke fællesskaber, mener ejer I en tid præget af hastighed og teknologisk forandring er der stadig enkelte bastioner, der på en og samme tid følger med og samtidig står fast. Sådan et sted er Tommy’s Auto v/ Jens F. Jensen, der har været en del af lokalsamfundet i mere end et århundrede. “Jeg er født her på stedet. Min farfar startede firmaet som et cykelværksted, der også udlejede biler, og så overtog min far, der også var mekaniker, og gjorde det til et autoværksted. Så jeg er tredje generation,” beretter 68-årige Jens F. Jensen, der overtog værkstedet i 1996. Han har derfor set det vokse fra et lille cykelværksted til det velrenommerede autoværksted, det er i dag

Lokale mekanikere fejrer ét års jubilæum: “Startede i -14 grader”1.5.2024 06:45:00 CEST | Pressemeddelelse

Kun et år efter DMO Biler slog dørene op, bliver de nu AutoMester E+. Det er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. “Folk tror jo, det er som i amerikanske film, hvor vi er smurt ind i olie,” oplever ejer DMO Biler i Fjerritslev kan fejre deres første fødselsdag i Gøttrup d. 1. maj. Dagen markerer ikke blot deres et-års jubilæum som værksted, i det der tidligere var en tandlægemøbelfabrik, men også deres indtræden som AutoMester E+. “Vi har stadig samme gode service. Nu har vi bare også nogen i ryggen. Og det giver nogle gode muligheder, både for os men også for vores kunder,” mener 37-årige Martin Olesen, der er udlært mekaniker og medejer af firmaet. Han bliver bakket op af sin kompagnon, 27-årige Daniel Madsen, der er vokset op i en familie, hvor næsten alle mændene var mekanikere: “Vi vil gerne være dem, folk kigger på og siger “De vil sgu noget”. Vi er jo b

Lumby Auto ser grønt: “Jeg kan ikke redde verden, men…”16.4.2024 06:55:00 CEST | Pressemeddelelse

Lumby Auto er hoppet med på den grønne bølge. De er netop blevet opgraderet til AutoMester E+, der er forbrugernes garanti for, at de kan håndtere el- og hybridbiler, og at de kontinuerligt arbejder for at træffe valg, der er lidt mere klimavenlige end alternativet. Det er ikke kun interessant for bilejeren, men også for den skoletrætte unge, mener indehaveren Thomas Gantzel Rasmussen ejer Lumby Auto, der ligger over for byens kirke. Til sommer fylder han 50, og det har sat tanker i gang om, hvad det er for en verden, han vil efterlade til de næste generationer. “Jeg kan ikke redde verden, men jeg kan bidrage til det. Hvad er alternativet?” spørger han retorisk, og indrømmer at det ikke nødvendigvis er sådan, de fleste kender automekanikerne: “Vi bliver mere grønne, end vi har været. Vi har miljøhåndtering, oliefilter, genbrug, og så er jeg ved at få solceller på taget, der giver strøm i dagtimerne. Vi kan ikke gøre andet end at blive lidt bedre hele tiden.” Selv har han også skiftet d

Sloth Auto lytter til den lokale efterspørgsel: Har dog selv et opråb25.3.2024 06:30:00 CET | Pressemeddelelse

Miljøvenlige tiltag og bæredygtighed er på de flestes læber i disse år - også bilejernes. Derfor har det lokale værksted i Gilleleje opgraderet forretningen til at være AutoMester E+, hvilket betyder, at de har introduceret en række nye løsninger, der er lidt grønnere end normen i branchen Sloth Auto har været fast inventar i Gilleleje siden 1977 og er i det hele taget et kendt navn i byen, hvor de sponserer Bakkefesten, Kulturhavnen og Græsted Veterantræf. I år har de taget et skridt, som ejer Karsten Ormsby vurderer, vil fremtidssikre værkstedet. Drømmen er nemlig at kunne reparere biler i mange år fremover: “Vi har oplevet en større efterspørgsel på grønnere løsninger, service på el- og hybridbiler og på at håndtere miljøaffaldet. Og så må man jo gøre noget,” mener den 33-årige værkstedsejer, der overtog forretningen i 2021. Værkstedet, der er en del af AutoMester-kæden, er blevet opgraderet til AutoMester E+, der bl.a. indebærer bedre service på el- og hybridbiler, forsvarlig håndt

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye