Næstved Bibliotek og Borgerservice

Foto-surrealisme på biblioteket

Del

Mathias Lind arbejder med kamera og computer, når han skaber sine surrealistiske værker. Oplev dem i X-rummet på Næstved Bibliotek i perioden onsdag den 3. april til tirsdag den 30. april.

Billede af naturlandskab med mennesker på overraskende steder
Virkelighed og fantasi blander sig på forunderlig vis. Dette billede har titlen Drømmeland. Mathias Lind

For Mathias Lind er kameraet og computeren værktøjer til at forbinde virkelighed og fantasi.

Værkerne, som du kan opleve på Næstved Bibliotek, består alle af fotografier, der er taget af Mathias selv og sammensat i computerens digitale mørkekammer. Selvom billederne er kompositter af autentiske fotografier, repræsenterer de ikke virkelige hændelser. De er snarere et forsøg på at indfange tanker.

Der kan gemme sig mange forskellige fotografier i ét billede, men det er svært at se, hvor det ene fotografi stopper og det næste begynder, fordi lys, farver og perspektiv passer sammen.

Læs mere om det fascinerende billedunivers på Mathias Linds hjemmeside www.mathiaslind.com

Udstillingen kan opleves i X-rummet på Næstved Bibliotek onsdag den 3. april til tirsdag den 30. april i hele bibliotekets åbningstid.

Kontakter

Billeder

Billede af naturlandskab med mennesker på overraskende steder
Virkelighed og fantasi blander sig på forunderlig vis. Dette billede har titlen Drømmeland.
Download

Næstved Bibliotek og Borgerservice

- består af Næstved Bibliotek, Fensmark Bibliotek, Fuglebjerg Bibliotek, Glumsø Bibliotek og Korskilde Bibliotek. Sammen driver vi et moderne biblioteks- og borgerservicetilbud for alle borgere i Næstved Kommune med det erklærede formål, at borgerne opnår indsigt og udsyn til at navigere i eget liv.

Følg pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Næstved Bibliotek og Borgerservice

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye