Region Sjælland

Når dyr hjælper mennesker med psykisk lidelse

Del

Hvordan kan dyr gøre en positiv forskel for mennesker, der har det psykisk svært? Dette spørgsmål sætter PsykInfo Region Sjælland fokus på i online livetalken ”Dyr som hjælpere” tirsdag den 9. april.

Mange mennesker, der befinder sig i psykisk udfordrende eller sårbare livssituationer, fortæller om oplevelser, hvor dyr har hjulpet dem til at få det bedre.

PsykInfo-livetalken ”Dyr som hjælpere” tager fat i emnet sammen med en EN AF OS ambassadør, der har erfaring med, at en hund har været en stor hjælp og støtte for ham under hans psykiske lidelse og på vejen til at få det bedre.

I livetalken medvirker også projektchefen for TrygFondens besøgshundeordning, som er et frivilligt korps af hunde og deres ejere, der besøger plejehjem for at skabe gode stunder for ældre og mennesker med demens. De to medvirkende vil sammen sætte ord på, hvorfor og hvordan dyr kan være med til at hjælpe mennesker til at få det bedre.

Livetalken er et online arrangementet, som kan ses på skærmen hjemmefra ved at klikke ind på PsykInfos Facebookside, hvor der livestreames. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til de medvirkende i kommentarfeltet.


TID OG STED:
Dato: Tirsdag den 9. april kl. 19-20
Sted: På www.facebook.com/psykinfosjaelland

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye