VS Automatic

Vinduer, margarine og flødeis: VS Automatic programmerer løsninger til produktionsvirksomheder i hele verden

Del

Siden 1997 har VS Automatic løst automationsopgaver for både lokale og udenlandske virksomheder. I samarbejde med maskinbyggere leverer den østjyske virksomhed specialkonstruerede maskinanlæg til produktion af bl.a. vinduer, margarine og flødeis.

VS Automatic har blandt andet programmeret styresystemer til maskinanlæg i Sverige, Chile og Indonesien.
VS Automatic har blandt andet programmeret styresystemer til maskinanlæg i Sverige, Chile og Indonesien.

”I Danmark er vi gode til at lave maskinanlæg, der er specialkonstrueret til kundens behov,” siger VS Automatics direktør Torben Steffensen. ”Derfor kan vi løse mange opgaver for kunder, der har brug for helt specifikke funktioner og processer til deres maskiner – både herhjemme og uden for landets grænser.”

En stor del af virksomhedens automationsprojekter består i at optimere eller udvide maskinanlæg til industrien, ofte produktionslinjer, der følger et produkt fra start til slut. VS Automatics 26 medarbejdere i automatik- og automationsafdelingerne udvikler og programmerer softwaren til anlæggene, og på værkstedet i Horsens bliver eltavlerne bygget.

Selve maskinanlægget bliver bygget af samarbejdspartnere som AM Tooling. Det er en dansk virksomhed med hovedsæde i Odense, som bygger værktøj og maskiner til industrien. Samarbejdet er blandt andet udmundet i et maskinanlæg til produktion af kølecontainere i Chile samt flere anlæg, der producerer komponenter til elbiler i Tyskland.

Samarbejdet har varet i mere end et årti og fungerer godt, fordi de to virksomheder hver især gør det, de er gode til. Det pointerer Torben Viby, der er direktør i AM Tooling.

”Styrken ved samarbejdet er jo, at VS Automatic er eksperter i at programmere, og vi er eksperter i at bygge maskinerne,” siger Torben Viby. ”Det betyder også, at AM Tooling kan få en stor kapacitet indenfor automation i de perioder, hvor vi har brug for det. Alternativt skulle vi have vores egen afdeling, men så mener vi, at det er bedre at købe det af VS Automatic, fordi de er eksperterne.”

Også hos VS Automatic er der stor tilfredshed om samarbejdet.

”Det er nogle spændende maskiner, vi laver sammen, og så har vi det godt sammen og går godt i spænd, ” fortæller projektleder og programmør i VS Automatic, Tomas Buch Thomsen.

Flere robotter og billedregistrering i kikkerten

Ifølge Tomas Buch Thomsen byder fremtiden formentlig på flere robotter i automationsbranchen.

”De har været der længe, men vores kunder efterspørger dem, og der kommer flere,” siger han. ”De er kommet ned i pris, så de er billigere at tage ind og stille op end en person, som skal have sygedage, pension osv.”

Samtidig er robotterne med til at gøre produktionen hurtigere og mere effektiv.

Derudover betyder flere krav til kontrol også, at billedregistrering og datasporing kommer til at spille en større rolle i projekterne. Med større og mere detaljeret viden om hele produktionslinjen kan virksomhederne i højere grad holde øje med fejl i driften eller på emner. Når de ved, præcist hvor fejlen opstår, kan den hurtigere udbedres.

”Virksomheden kan slippe for produktionsstop og kan dermed producere mere, når de ved mere om deres anlæg,” siger Tomas Buch Thomsen.

Læs mere om, hvordan VS Automatic programmerer og bygger eltavler til virksomheder rundt om i verden, her: VS Automatic programmerer løsninger til produktionsvirksomheder i hele verden.

Kontakter

Billeder

VS Automatic har blandt andet programmeret styresystemer til maskinanlæg i Sverige, Chile og Indonesien.
VS Automatic har blandt andet programmeret styresystemer til maskinanlæg i Sverige, Chile og Indonesien.
Download

Links

Om VS Automatic

Hos VS Automatic går vi langt for vores kunder og holder hvad vi lover. Vi vægter de tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder højt.

Vi spænder meget bredt og er stærke på alt fra klassiske el installationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik.

Følg pressemeddelelser fra VS Automatic

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra VS Automatic

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye