Lidl Danmark

Bjerringbro har fået sin første Lidl

Del

Torsdag morgen kunne butikschef Henriette Vorret klippe det røde bånd og officielt åbne Lidls første butik i Bjerringbro. Henriette og hendes team of lokalkendte ansigter fik en varm velkomst af en stor menneskare, der ventede spændt på at udforske byens nyeste dagligvarebutik.

Butikschef Henriette Vorret foran Bjerringbros første Lidl. Efter det røde bånd blev klippet, strømmede spændte kunder ind i butikken.
Butikschef Henriette Vorret foran Bjerringbros første Lidl. Efter det røde bånd blev klippet, strømmede spændte kunder ind i butikken.

Lidls nye butik på Torvegade 5 i Bjerringbro er speciel på flere måder: Butikken er dagligvarekædens første i byen, den bliver ledet af kædens medarbejder nummer 4.000 og er samtidig den af de tidligere Aldi-butikker, hvor flest medarbejdere er flyttet med over til Lidl.  

Det gælder også for butikschef Henriette Vorret, der er Lidls medarbejder nummer 4.000 i Danmark. Torsdag ”vendte hun hjem” til den velkendte adresse midt i Bjerringbro by, hvor hun førhen har arbejdet i 12 år.  

Åbningsdagen var derfor en speciel oplevelse, som hun kunne fejre med både nye og gamle kolleger samt en stor skare kunder, der var mødt op til morgenkaffe og skarpe tilbud:   

”Jeg og mange af mine kolleger kender jo allerede området og beboerne ud og ind, så det var dejligt endelig at kunne vende tilbage og byde dem inden for igen. Det har jeg savnet, så det er selvfølgelig skønt at kunne mærke, at folk har glædet sig og bød os så varmt velkommen, som de gjorde,” siger Henriette efter en hektisk første dag, hvor mange bjerringbrogenserne slog et smut forbi deres nye dagligvarebutik.  

Flest ansøgere til en ny Lidl  

Onsdag var over 500 lokale mødt op til naboaften, hvor deltagerne kunne se butikken, inden den åbnede og få smagsprøver på en række af Lidls egne produkter. 

De fine besøgstal på de to åbningsdage sammenlagt med antallet af ansøgninger til butiksteamet peger på en stor interesse fra lokalområdet, fortæller udviklings- og ejendomsdirektør i Lidl, Mads T. Nielsen: 

”Ansøgningerne til den nye butik har overgået alle forventninger. Både i antal, kvalitet og i kvalifikationer. Samtidig er det den af vores nye butikker, hvor flest ansatte tidligere har arbejdet for Aldi. Det er ganske enkelt et yderst kompetent, erfarent og lokalkendt butikspersonale, vi stiller med i Bjerringbro.”  

Henriette og hendes kolleger har de seneste måneder været igennem et onboarding-forløb i Lidl og er nu parate til for alvor at præsentere dagligvarekædens butikskoncept for byens borgere: 

”Bjerringbrogenserne kan tillade sig at være kræsne med deres indkøb. Så mit team og jeg skal og vil gøre alt, hvad vi kan, for at levere den bedste indkøbsoplevelse hver gang. Der er masser at komme efter i Lidl - så uanset, om du har hilst på mig og mine kolleger før, så kom ned og tag en snak og udforsk butikken. Vi glæder os til at se jer,” siger Henriette Vorret.     

Hvis du gerne vil møde Henriette Vorret, hendes team og ikke mindst tjekke den nyeste Lidl-butik ud, så finder du den på Torvegade 5, 8850 Bjerringbro. Der er åbent mandag-søndag klokken 7-21.30. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye