STARK Danmark

STARK klar med nybygget drive-in-hal i Ringsted

Del

Et stadigt stigende aktivitetsniveau blandt andet omkring udlejning har givet STARK i Ringsted behov for mere plads. Forretningen udvider derfor nu med en ny drive-in-hal på 1300 kvadratmeter, mens andre dele af forretningen også har fået et løft.

Hos STARK Ringsted ser man frem til at kunne vise den ”nye” forretning frem for kunderne, når man 22. marts officielt indvier forretningens ny drive-in-hal. Den nye hal kommer til at rumme alle tømmerartiklerne, mens kunderne i de eksisterende haller kan finde tilsvarende afdelinger for murere, entreprenører og kloakmestre.

- Vi kommer til at tilbyde kunderne en markant større forretning og et endnu bredere udvalg. Med den nye drive-in-hal er tilgængeligheden også øget for kunderne i de enkelte faggrupper, så de kan hente alle deres materialer ét sted i forretningen. Samtidig har vi inddraget en af de eksisterende haller på små 600 kvadratmeter til Udlejningsforretningen, som er et af vores stærkeste kort her i Ringsted, siger Finn Lohff Johansen, trælastdirektør i STARK Ringsted og understreger, at det er kundeoplevelsen, der har højeste prioritet.

- Alt i alt skal tilføjelsen af den nye hal og omprioriteringen af de eksisterende give kunderne den bedst mulige kundeoplevelse, siger han.

Den officielle åbningsfest og præsentation af de nye faciliteter i Ringsted er fredag 22. marts fra kl. 7-15, hvor en lang række leverandører sammen med STARK Ringsteds ansatte står klar til at tage imod kunderne.

Tidligere i marts annoncerede STARK en udvidelse af forretningerne i Hørsholm og Rønne, og senere på året udvider STARK antallet af forretninger, når virksomheden åbner nyt stort byggecenter i Næstved.

Kontakter

Billeder

Om STARK

STARK er Danmarks største forhandler og distributør af byggematerialer med flere end 80 forretninger i Danmark og Grønland. STARK tilbyder også faglig rådgivning og en lang række services til både entreprenører og professionelle håndværkere. Virksomheden beskæftiger over 2.500 medarbejdere og er en del af STARK Group, der med flere end 20.000 medarbejdere og 1.100 forretninger og distributionscentre i Norden, Storbritannien, Tyskland og Østrig er en førende leverandør af byggematerialer i Europa.

STARK har tilsluttet sig FN’s Global Compact principper for ansvarlig virksomhedsførelse og arbejder med videnskabsbaserede mål for at holde den globale opvarmning under 1,5 °C. Målet er at nå netto nul emissioner inden 2050.

Vi bygger fremtiden ved at hjælpe andre med at bygge deres.

Følg pressemeddelelser fra STARK Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra STARK Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye