Dantaxi 4x48 A/S

Populære partytaxaer: Kunder vil have fest på taxaturen

Del

Til kørsel i nattelivet vælger flere og flere en såkaldt partytaxa, der er en taxa med partylys, musikanlæg samt mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. Alene i årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi, der er Danmarks største taxaselskab,  steget med 20%. Selskabets kommercielle direktør forventer 100 partytaxaer klar til festivalsæsonen.  Årsagerne til populariteten er flere, lyder det fra selskabet; men at gøre transporten til en del af festoplevelsen kombineret med nem adgang til bestilling nævnes som to vigtige faktorer

En partytaxa med partylys, musikanlæg samt muligheden for at nyde medbragte drikkevarer er et taxaprodukt, som stadig flere benytter sig af.
En partytaxa med partylys, musikanlæg samt muligheden for at nyde medbragte drikkevarer er et taxaprodukt, som stadig flere benytter sig af.

For vognmand Awais Mirza begynder bestillingerne på kørsel i hans to party-taxaer allerede at strømme ind fredag eftermiddag. Især inden for det seneste års tid har han bemærket en stigende efterspørgsel efter det nicheprodukt, som taxiselskaberne har tilbudt i en årrække, nemlig kørsel med partytaxa. 

Kunderne deler videoer under kørslen.

Awais Mirza mener, at der er flere årsager til populariteten, herunder ønsket om at gøre transport med taxa til en del af festoplevelsen og samtidig skabe sjove og flotte party-videoer på de sociale medier:

- På næsten alle mine partykørsler oplever jeg, at mine kunder enten snapper, laver et Instagram-opslag eller en video på TikTok, hvor de deler oplevelsen med deres venner, siger han og fortsætter: - Når der skal festes, betyder det ikke så meget for kunderne at bruge 150 kr. ekstra på en partytaxa. De føler, at pengene er godt givet ud og tilkendegiver, at de også næste gang vil vælge en partytaxa.

Tramper i takt til musikken

På spørgsmålet om hvad præcis det er, som kunderne betaler ekstra for, forklarer Awais Mirza, at konceptet med partytaxaer har været kendt i en årrække, og kunderne får en anderledes og sjovere køretur ikke ulig den, der tilbydes i de store party- eller barbusser - men til en brøkdel af prisen:

-Kunderne får tre ting for det merbeløb en partytaxa koster: Partylys, musikanlæg med musik efter eget valg, samt muligheden for at nyde medbragte drikkevarer. Jeg kan dog ikke tilbyde et dansegulv eller en røgmaskine, griner Awais Mirza og fortsætter, - men feststemningen er omtrent den samme som i de store partybusser. Hos os koster det bare 150 kroner plus taxametertakst, mens en partybus nemt kan løbe op i 5-6.000 kroner bare for en enkelt time. Kunderne kan altså ikke danse eller stå op under kørslen, men så tramper de i stedet for i takt til musikken, og det synes jeg egentlig er lidt hyggeligt, fortæller han.

Forventer 100 partytaxaer på gaden til den kommende festival-sæson

At vognmand Awais Mirza mærker en tiltagende efterspørgsel på partytaxaer er noget, som Kommerciel direktør i Dantaxi, Vibeke Wolfsberg, kan bekræfte. Hun forklarer, at selskabet alene i år har fået 20% flere partytaxaer på gaden, hvilket bringer det samlede antal partytaxaer i Dantaxi op på 83. 

- Vi oplever en stigende interesse blandt vores vognmænd for at udstyre deres taxaer som partytaxaer, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis vi når over hundrede partytaxaer, inden festivalsæsonen til sommer sætter ind, udtaler Vibeke Wolfsberg, og hun fortsætter: - Partytaxa-konceptet er blevet et hit for vores kunder, hvilket jeg vurderer blandt andet skyldes, at det er blevet nemt at bestille partytaxa med vores app.

Om partytaxa

På hverdage ligner og fungerer partytaxaen som en helt almindelig taxa, men i weekenden ændrer den karakter og giver kunderne mulighed for en festlig atmosfære, komplet med partylys og musikanlæg

En partytaxa har plads til op til otte passagerer. Den kan bestilles hos Dantaxi via selskabets app eller på telefonnummer 48 48 48 48. I weekenderne, især i de mest travle tidsrum, anbefales det at forudbestille i god tid. Prisen for en partytaxa er 150 kr. ud over den almindelige takst.

Dantaxi har partytaxaer kørende hver weekend i hele Region Hovedstaden samt i følgende byer:

  • Greve
  • Horsens 
  • Kolding
  • Køge
  • Silkeborg 
  • Sønderborg 
  • Vejle
  • Viborg
  • Aarhus
  • Aalborg 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

En partytaxa med partylys, musikanlæg samt muligheden for at nyde medbragte drikkevarer er et taxaprodukt, som stadig flere benytter sig af.
En partytaxa med partylys, musikanlæg samt muligheden for at nyde medbragte drikkevarer er et taxaprodukt, som stadig flere benytter sig af.
Download
Taxavognmand i København Awais Mirza foran en af sine partytaxa'er.
Taxavognmand i København Awais Mirza foran en af sine partytaxa'er.
Download
Vognmand i Dantaxi Awais Mirza han bemærket en stigende efterspørgsel efter partytaxa'er.
Vognmand i Dantaxi Awais Mirza han bemærket en stigende efterspørgsel efter partytaxa'er.
Download

Links

Om Dantaxi

• Dantaxi er Danmarks største taxaselskab. Selskabet har 1.900 taxier tilsluttet over hele landet. Heraf er de 660 elektriske. 

• Dantaxis app er den mest downloadede taxi-app i Danmark, og kan benyttes i de fleste byer og i mange landdistrikter. 

• Dantaxi er en del af Moove Group, der blev dannet i april 2022 med det formål at skabe en moderne, konkurrencedygtig mobilitetsvirksomhed, der ikke er begrænset til bestemte transportformer. Hovedkontoret er placeret i Bagsværd.

Følg pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dantaxi 4x48 A/S

Esbjerg i front med elektriske taxier15.5.2024 07:19:22 CEST | Pressemeddelelse

Det er to år siden, at taxiselskabet Dantaxi kom til Esbjerg, og siden lanceringen har de lokale vognmænd fra selskabet haft fuld fart på – ikke mindst med at sætte strøm til taxa’erne. Udviklingen er gået så stærkt, at der nu bare er en enkelt af de gammeldags almindelige dieseltaxaer tilbage blandt selskabets vogne i byen. Den resterende del består af cirka 50% elbiler suppleret med et antal plug-in hybrider og to store vogne.

Partytaxaer er populære i Region Hovedstaden: Kunder vil have fest på taxaturen22.3.2024 06:05:00 CET | Pressemeddelelse

Til kørsel i nattelivet vælger flere og flere en såkaldt partytaxa, der er en taxa med partylys, musikanlæg samt mulighed for at nyde medbragte drikkevarer. Alene i årets første tre måneder er antallet af partytaxaer i Dantaxi steget med 20%. Hovedparten af selskabets partytaxaer kører i Københavnsområdet, og selskabets kommercielle direktør forventer 100 partytaxaer klar til festivalsæsonen. Årsagerne til populariteten er flere, lyder det fra selskabet; men at gøre transporten til en del af festoplevelsen kombineret med nem adgang til bestilling nævnes som to vigtige faktorer.

Et tilfældigt møde kan ændre alt: Dantaxi efterlyser din bedste taxioplevelse26.9.2023 12:40:38 CEST | Pressemeddelelse

En af efterårets store filmoplevelser i biografen bliver uden tvivl Madeleines Paris, der er instrueret af franskmanden Christian Carion, der tidligere har stået bag den Oscar-nominerede film Joyeux Noël. I Madeleines Paris ringer den 92-årige Madeleine efter en taxi, som skal bringe hende til det alderdomshjem, hvor hun skal flytte hen. Taxichaufføren Charles kører Madeleine forbi de steder i Paris, der har haft betydning for hendes liv. I forbindelse med filmens premiere i danske biografer efterlyser taxiselskabet Dantaxi de bedste og mest specielle taxioplevelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye