Kron Kommunikation

Nye overnatningsmuligheder i Vestsverige er en oplevelse i sig selv

Del

Området Vestsverige må være Sverigesmester i anderledes overnatningssteder i naturen, og der kommer nye muligheder til igen i år. Stederne byder på alt fra trætopshuse, en hytte, der hænger på en klippe, til historiske bygninger, der er forvandlet til et hotel i smukke omgivelser. I Vestsverige kan man opleve de naturskønne omgivelser og den kulturelle rigdom, kombineret med komfortable og enestående overnatninger. 

Hyssna Forest Resort er et hotell med usædvanlig overnatning. billedet viser en hytte i trætoppene.
Hyssna Forest Resort - Treetop Cabin Foto: Hyssna Forest Resort

Uanset om man drømmer om at vågne op i en træhytte midt i en dyb skov, koble af på et splinternyt hotel i hjertet af en boblende maddestination, være i et med naturen i et glampingtelt eller opleve et historisk hus fra det 15. århundrede i blomstrede omgivelser – ja, så leverer Vestsverige en bred vifte af indkvarteringsmuligheder, der passer til enhver smag.

”De nye overnatningssteder, der åbner i år, har alle det tilfælles, at de ligger smukt i naturen. Hvad enten man er til en ren naturoplevelse hos Hyssna Forest Resort eller en oplevelse med historisk charme hos Trädgårdshotellet, Dahlbogården eller på Gibsons Hotell, så er der nye muligheder i år. Med naturen lige uden for døren er det nemt at komme ud at vandre eller nyde naturen på andre måder,” siger Fredrik Lindén, administrerende direktør for Turistrådet Västsverige. 

Gæsterne kan nyde en eksklusiv atmosfære midt i naturen, når de besøger de nye overnatningssteder i Vestsverige. På alle stederne kan man nyde roen og den vidunderlige udsigt til naturen. Indkvarteringsmulighederne er skabt for at give de besøgende mulighed for at fordybe sig i enestående naturoplevelser med vandring, cykling eller kano- og kajakoplevelser, som Vestsverige tilbyder i overflod. 

Fire nye overnatningsmuligheder i Vestsveriges natur

null
Cliffhang Cabin Foto: Hyssna Forest Resort

NYHED: Bo midt i naturen på Hyssna Forest Resort, tæt ved vandrestien Hyssnaleden

Cirka 56 kilometer syd for Göteborg ligger det nyåbnede Hyssna Forest Resort med usædvanlig, naturnær indkvartering i skoven nær vandrestien Hyssnaleden. Her finder man tre unikke hytter skabt af to brødre, der tilfældigvis selv er tømrere.

Hver af de tre hytter ligger et dejligt afsides sted, og man kan vælge mellem at bo nær stjernerne i Treetop Cabin, på en klippekant i Cliffhang Cabin eller i en mosgrøn oase i Creek Cabin.

Morgenmad, lavet med lokalt producerede ingredienser og leveret til hytterne i smukt service, er inkluderet, og man kan bestille de andre måltider. De to søer i nærheden af resortet er perfekte til et friskt bad, kajaksejlads og fiskeri.

Læs mere om Hyssna Forest Resort

null
Årås Säteri & Trädgårdar åbner det hyggelige Trädgårdshotellet Foto: Årås Säteri & Trädgårdar

NYHED: Oplev historisk charme hos Trädgårdshotellet

Årås Säteri & Trädgårdar er et historisk hus fra det 15. århundrede med et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, eventlokaler og udendørsaktiviteter i smukke omgivelser. Det nye Trädgårdshotellet med syv værelser, midt i den smukke have, kan bookes fra midten af maj.

Andre overnatningsmuligheder på stedet er STF-vandrerhjemmene, Drängstugan og Mejeriet, som begge er charmerende indrettet. Mejeriet ligger selvfølgelig i det tidligere mejeri, som blev bygget i 1930’erne, og Drängstugan er en separat fløj fra 1700-tallet, hvor gårdens karle boede en gang. I den smukke have kan man plukke sine egne blomster og købe sæsonens grøntsager.

Årås säteri ligger mellem søerne Jogen og Vållern uden for Ulricehamn, ca. 130 km øst for Gøteborg, og ligger bekvemt tæt på både cykel- og vandrestierne Sjuhäradsleden og Vildmarksleden Årås.

Læs mere om Trädgårdshotellet

null
Dahlbogården med en smuk have og nu også et nyt boutiquehotel, Magasinet. Foto: Dahlbogården Event & Rum

NYHED: Boutique hotel og glamping ved Dahlbogården

Dahlbogården er hjemsted for både en interiørbutik, en restaurant, en smuk have og nu også et nyt boutiquehotel, Magasinet, der har tre dejlige, komfortable dobbeltværelser i det ombyggede gamle kornmagasin. Der er også to arkitekttegnede glampingtelte i træ, med dobbeltseng og udsigt over vandet.

En á la carte-morgenmad bestilt dagen før med lækre omeletter, hjemmebagt brød, forfriskende smoothies eller varme scones med hjemmelavet marmelade kan spises i restauranten eller leveres til glampingteltet.

Dahlbogården ligger 10 kilometer øst for Alingsås, hovedstaden for svenskernes foretrukne måltid, fika, altså kaffe og kage, og cirka 60 kilometer øst for Gøteborg. Den flotte vandringsrute Gotaleden, der starter i Gøteborg, åbner 4. maj en ny etape til Vårgårda, der går lige uden for Dahlbogården. 

Læs mere om Dahlbogården

null
Naturen ved Gibson's hotell Foto: Francis Löfvenholm

NYHED: Gibson’s Hotel åbner midt i et boblende kreativt madmiljø ved Jonsereds Fabriker

Det helt nye Gibson’s hotel er netop åbnet i hjertet af Jonsereds Fabriker, kun 12 minutter fra Gøteborgs centrum og tæt på vandrestierne Gotaleden og Bohusleden. Hotellet har 27 værelser.

Jonsereds Fabriker er et historisk industriområde, der går tilbage til 1830’erne. Her ligger også Poppels Bryggeri, et lille lokalt bryggeri, som med en stor dosis håndværksmæssig dygtighed har formået at blive et af Sveriges største økologiske bryggerier. Restauranten Poppels Öl&Mat ligger lige ved siden af bryggeriet, og du finder også Brödfabriken i Jonsered på stedet, et håndværksbageri, hvor alt er lavet fra bunden.

Jonsered Trädgårdar, lige rundt om hjørnet fra Jonsereds Fabriker, er en smukt renoveret have fra det 19. århundrede på en tidligere herregårdsgrund med en charmerende café.

Læs mere om Gibson's hotel

Om Turistrådet Västsverige

Turistrådet Västsverige (TRV) er turistorganisationen for regionen Västsverige. TRV arbejder med bæredygtig udvikling og markedsføring af turismebranchen i Västsveriges tre amter; Bohuslän, Dalsland, Västergötland. Bohuslän, nord for Gøteborg, byder blandt andet på skærgård med tusindvis af øer, friske skaldyr som østers, jomfruhummer og rejer, aktive naturoplevelser som kajak, sejlads, vandring og mountainbiking samt kulturliv. Dalsland, som grænser op til Norge, forbinder man særligt med Dalslands Kanal, der er perfekt til kanoture. Derudover byder Dalsland på mangfoldige naturoplevelser med vandring, fantastiske muligheder for cykling og unikke overnatningsmuligheder. Västergötland, der ligger mellem Sveriges store søer Vänern og Vättern, byder ligeledes på aktiviteter i naturen så som cykling, vandring og skiløb om vinteren og ikke mindst en rig historie og kultur.

Læs mere om området her: www.vestsverige.dk

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Naturen ved Gibson's hotell
Naturen ved Gibson's hotell
Download
Hyssna Forest Resort er et hotell med usædvanlig overnatning. billedet viser en hytte i trætoppene.
Hyssna Forest Resort - Treetop Cabin
Download
Årås Säteri & Trädgårdar åbner det hyggelige Trädgårdshotellet
Årås Säteri & Trädgårdar åbner det hyggelige Trädgårdshotellet
Download
Dahlbogården med en smuk have og nu også et nyt boutiquehotel, Magasinet.
Dahlbogården med en smuk have og nu også et nyt boutiquehotel, Magasinet.
Download
Gibson's hotell, værelse
Gibson's hotell, værelse
Download
Fika på Gibson's hotell
Fika på Gibson's hotell
Download
Dahlbogården, Med det nye boutique hotel Magasinet, med romantisk indretning
Dahlbogården, Med det nye boutique hotel Magasinet, med romantisk indretning
Download
Den hyggelige have hos Dahlbogården
Den hyggelige have hos Dahlbogården
Download
Cliffhang Cabin
Cliffhang Cabin
Download
Hyssna Forest Resort, Treetop Cabin
Hyssna Forest Resort, Treetop Cabin
Download

Velkommen til Kron Kommunikation!

Kron Kommunikation er et PR- og kommunikationsbureau med base i København. Bureauet er specialiseret i PR og kommunikation for kunder i turist- og rejsebranchen - særligt med fokus på de skandinaviske turistdestinationer.

Følg pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Kron Kommunikation

Feskekörka – en nyrenoveret madklassiker genåbner i Gøteborg15.5.2024 10:43:07 CEST | Pressemeddelelse

Göteborgs fiske- og skaldyrstempel, Feskekörka, genåbner 16. maj efter næsten fire års gennemgribende renovering til over 75 millioner kroner. De besøgende i fiskehallen bliver mødt af en helt ny, lysere, luftigere og mere moderne oplevelse, hvor fire nye restauranter og barer byder gæsterne velkommen. Blandt nyhederne er en udendørsservering ved kanalen med 200 siddepladser, der bliver én af Gøteborgs største udendørs terrasser.

Ny kæmpe spa, nye cykelruter og bedre vandring i Billingen i Vestsverige30.4.2024 10:31:12 CEST | Pressemeddelelse

I maj 2024 slår hotellet Billingehus dørene op til deres helt nye 2000 kvadratmeter store Earth Spa med varme kilder, saunaer, yoga og træningslokaler. Billingehus ligger midt i friluftsområdet Billingen i byen Skövde. Her er der også blevet bygget over en længere periode, og nu åbner en ny MTB-arena og flere nye cykelspor i maj. For at fuldende aktivitetsmulighederne, udvikles og kvalitetssikres områdets vandrestier - et arbejde, der afsluttes til efteråret.

Dalsland vil være Sveriges bedste graveldestination16.4.2024 09:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I det smukke landskab i Dalsland i Vestsverige findes kilometervis af snoede grusveje, der gør området optimalt til gravelcykling. Dalsland er en hidtil ret ukendt og uudnyttet graveldestination i Vestsverige, men nu satser både lokale virksomheder og det regionale turistråd på at udvikle områdets store potentiale. Det naturskønne landskab byder på smukke skove, tusindvis af søer, kulturlandskaber og charmerende landsbyer. Alt i alt er området i Vestsverige ikke bare idyllisk, det er også en oplagt mulighed for gravelcykling, blot fire timer fra København.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye