Det Kongelige Teater

Aarhusianske skolebørn kan opleve teatermagi til Ragnarok-workshops

Del

Det Kongelige Teater, Børnekulturhus Aarhus og Moesgaard Museum gentager succesen fra 2022 og inviterer aarhusianske 6. og 7. klasser til teaterworkshop på udendørsforestillingen Ragnarok. Sidste år fik 600 skolebørn en unik mulighed for at udforske tilblivelsen af Nordeuropas største udendørs teateroplevelse.

Fra opsætningen i Ulvedalene 2023
Fra opsætningen i Ulvedalene 2023 Foto: Miklos Szabo

Elever og lærere får en unik mulighed for at komme på et særligt workshopforløb, hvor de kan prøve kræfter med nogle af elementerne i Ragnarok, bl.a. akrobatik, teatertekniske virkemidler og gudedyster. Sidste gang Det Kongelige Teater spillede ved Moesgaard Museum fik 600 skolebørn et helt særligt indblik i forestillingen og i at lave teater, og i år får aarhusianske 6. og 7. klasser igen muligheden for at komme backstage, gå på opdagelse i scenografien og skue op på den store tribune med plads til 3000 publikummer.

Ragnarok er fortællingen om krigeren Liv, der vågner målløs op i Asgård, gudernes verden. Et evigt liv i Valhal er belønningen for at have mødt sin død på slagmarken. Her færdes hun blandt de guder, hun har æret og agtet hele sit liv: Odin, Thor, Frigg, Heimdal, Freja, dem alle sammen. Men det går snart op for hende, at alt ikke er, som det skal være i asernes verden.

Kim Fupz Aakeson fletter flere af den nordiske mytologis mest kendte myter sammen i en humoristisk og tankevækkende fortælling, der er skabt til det store format i skoven.

Fakta:
Tidspunkt: 6., 7. og 8. maj kl. 9:00-14:00
Sted: Moesgaard Museum, Moesgård Allé 15, 8270 Højbjerg

Målgruppe: 6.-7. klasse

Pris: Gratis.
Tilmelding HER senest den 21. marts 2024.
Der er et begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle.
Arrangør: Det Kongelige Teater, Børnekulturhus Aarhus og Moesgaard Museum

Ragnarok spiller d. 24. maj til d. 29. juni 2024 ved Moesgaard Museum.
Læs mere om forestillingen HER

Interesserede journalister vil være velkomne til at overvære udvalgte workshops efter forudgående aftale.

Kontakter

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye